DECES ÎN FAMILIA BECALI. Mama fraţilor Becali a murit ÎNECATĂ, potrivit legiştilor VIDEO

Mama fraţilor Victor şi Ioan Becali a murit înecată, după ce a suferit un accident vascular pe marginea piscinei, au stabilit legiştii, în urma autopsiei. Bătrâna ar putea fi înmormântată sâmbătă, informează România TV. Ea a murit joi seară, fiind găsită fără suflare în piscina de pe proprietatea celor doi oameni de afaceri, iar trupul său a fost ridicat de medicii legişti în vederea efectuării unei necropsii, pentru stabilirea cauzelor decesului.

RomaniaTV.net
12 iul. 2013, 07:35
DECES ÎN FAMILIA BECALI. Mama fraţilor Becali a murit ÎNECATĂ, potrivit legiştilor VIDEO

Medicii legişti au stabilit, vineri, în urma autopsiei, că mama fraţilor Victor şi Ioan Becali a murit ÎNECATĂ. Mai exact, în momentul în care a căzut în piscina din curtea casei fiilor săi, Everdichia Becali era încă în viaţă. Potrivit necropsiei, ea a a suferit un accident vascular pe marginea piscinei, şi nu a mai putut înota pentru a ieşi din piscină, astfel că s-a înecat, au stabilit legiştii, potrivit România TV.

Fraţii Victor şi Ioan Becali sunt în şoc după moartea mamei lor, spun vecinii şi apropiaţii acestora. Chiar şi aşa, cei doi au demarat pregătirile pentru funeraliile bătrânei, care ar putea avea loc sâmbătă.

Victor Becali s-a prezentat, vineri dimineaţă, încă dinainte de ora 8.00, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală pentru a încheia formalităţile obişnuite în astfel de cazuri şi pentru a ridica trupul neînsufleţit al mamei sale, după efectuarea necropsiei. Potrivit România TV, legiştii au încheiat autopsia, în urma căreia s-a stabilit că femeia a murit prin înec, iar Victor Becali a ridicat trupul neînsufleţit al femeii puţin după ora 11.00.

CITEŞTE ŞI: Avocat: Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare după decesul matuşii sale. Află cum

Autorităţile tratează cazul ca pe o moarte suspectă, întrucât nu există informaţii clare despre condiţiile în care a survenit decesul.

Potrivit vecinilor şi apropiaţilor, cel mai mare dintre fraţii Becali, Giovani, a fost în stare de şoc după ce a aflat de decesul mamei sale şi a stat, neconsolat, mai bine de o oră pe treptele casei, plângând fără încetare. La fel de afectat este şi Victor Becali, despre care vecinii spun că juca table în timp ce s-a petrecut tragedia.

Fostul internaţional Gică Popescu, un apropiat al fraţilor Becali, a dezvăluit într-o emisiune televizată că foarte probabil Everdichia Becali îl aştepta pe fiul său, Victor, pentru a intra în piscină şi că inima sa slăbită a cedat. Popescu a dezvăluit că femeia intra în piscină doar împreună cu Victor Becali şi că nici atunci păşea doar pe scările piscinei.

CITEŞTE ŞI: Declaraţie EMOŢIONANTĂ a lui Victor Becali despre mama lui: O femeie mai puternică decât mine VIDEO

Un alt apropiat al familiei Becali a precizat că mama celor doi impresari a fost găsită moartă pe marginea piscinei, nu în piscină.