Alte şase decese de coronavirus, confirmate în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 146

Publicat: Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 12:37 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 19:07 // Sursa: romaniatv.net

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numărul total al morţilor ajungând la 146, a informat, sâmbătă seara, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

UPDATE: Decesul 141 este un bărbat de 51 de ani din judeţul Hunedoara, cu ciroză hepatică, se internează în data de 31 martie la Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia Boli Infecţioase, după care se transferă în secţia ATI. Data recoltării este 31 martie, data decesul 31 martie, iar cea a confirmării cu coronavirus - 3 aprilie.

Cazul 142 este un bărbat de 78 de ani din Hunedoara, cu cancer bronhopulmonar, se internează în data de 31 martie la Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia Boli Infecţioase. Data recoltării 31 martie, cea a decesului tot pe 31 martie, iar confirmarea a venit pe 2 aprilie.

Decesul 143 este o femeie de 79 ani tot din judeţul Hunedoara, cu cancer cancer gastric şi mamar, se internează în data de 31 martie în aceeaşi secţie a Spitalului Municipal Hunedoara. Data recoltării şi cea a decesului este 31 martie, iar a confirmării - 2 aprilie.

Decesul numărul 144 s-a înregistrat la un bărbat de 53 de ani din Bucureşti, care s-a internat în 24 martie la INBI "Matei Balş". A decedat pe 4 aprilie, confirmarea cu coronavirus a venit pe 24 martie.

Cazul numărul 145 este un bărbat de 84 de ani din Suceava, internat pe 27 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe pentru teste. Confirmarea a venit pe 2 aprilie şi pe 3 aprilie a decedat. A fost contact al fiicei sale, un caz confirmat de COVID-19.

Decesul 146 este un bărbat de 61 de ani din Suceava cu domorbidităţi - boala Parkinson. S-a internat pe 13 martie, i-au fost recoltate probe pe 27 martie, rezultatele au fost confirmate pe 3 aprilie, iar decesul a avut loc pe 31 martie. 

UPDATE:  „Conform ultimelor precizări ale INSP, în prezent la nivel național sunt înregistrate 140 decese. Cazul 137 de la Galați se infirmă. Persoana de 82 de ani care este instituționalizată într-un cămin pentru persoane vârstnice este pozitivă. Este contact cu altă persoană din același cămin care a și decedat”, se arată în precizare.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că o femeie de 66 de ani, care a fost dializată într-o clinică din Bucureşti, a fost găsită decedată în casă în 3 aprilie. Pacienta a fost confirmată cu COVID-19 în 2 aprilie.

Al 135-lea deces este al unui bărbat de 34 de ani din judeţul Mureş, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi, care a fost internat în 26 martie pentru febra, tuse, dispnee în secţia de ATI a SCJU Tg. Mureş. Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, în 3 aprilie se confirmă COVID 19. El avea condiţii medicale pre-existente: obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară şi a murit în 27 martie.

De asemenea, a murit un bărbat de 59 de ani din jud. Mehedinţi, internat în SCBIT "Victor Babeş" Bucureşti, prin transfer de la SCU Drobeta-Turnu Severin, în 29 martie, confirmat în INCDMM CANTACUZINO pe data de 27 martie. El a murit în 3 aprilie şi avea şi alte afecţiuni: insuficienţă respiratorie protezată mecanic, ARDS, sd de citoliza hepatica, DZ in observatie, injurie renala acuta, obezitate morbidă.

O femeie de 82 de ani din jud. Galaţi, internată într-o instituţie de îngrijire persoane vârstnice, a fost confirmată în laboratorul Spitalului Galaţi în 3 aprilie. În aceeaşi instituţie s-au confirmat şi alte cazuri COVID 19. Femeia a murit în 3 aprilie.

Decesul 138 este al unui bărbat de 79 de ani din jud. Cluj, care se afla la domiciliu şi a murit în drum spre spital în ambulanţă. El avea condiţii medicale pre-existente: ramolisment cerebral, dementa mixtă, DZ, infart miocardic cicatriceal, boală cardiovasculară, boală pulmonară. El a avut contact cu ginerele- sofer transport local de persoane, confirmat în 3 aprilie. Bărbatul a murit în aceeaşi zi.

Un alt deces este al unei femei de 59 de ani din jud. Timiş, care a murit în ambulanţă în timpul transferului de la secţia de ortopedie a SJU Timişoara la SCBI V. Babeş - Timişoara. Ea a fost confirmată cu coronavirus în 3 aprilie şi a murit în aceeaşi zi.

Totodată, a murit o femeie de 59 de ani din Bucureşti, persoana din focarul clinicii care realizează proceduri de hemodializă. Ea a fost confirmată în 27 martie şi a murit în 29 martie.

Al 141-lea deces este al unui barbat de 59 de ani din jud. Arad, internat în secţia BI Adulţi a SCJU Arad cu diagnosticul Bronhopneumopatie, HTA, Infecţie COVID-19. El a fost confirmat în 3 aprilie, dar murise în 2 aprilie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bilant coronavirus bilant decese coronavirus coronavirus in romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H