Decizia cutremurătoare luată de mama Elodiei

Au trecut sapte ani de la disparitia Elodiei, avocata din Brasov, omorata de sotul ei, politistul Cristian Cioaca. Acesta a fost condamnat, in vara, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei.

17 dec. 2014, 08:40
Decizia cutremurătoare luată de mama Elodiei

De sapte ani, micutul Patrick, fiul Elodiei si al lui Cioaca, este crescut de tatal sau, iar dupa incarcerarea acestuia, de familia fostului politist. Orice incercare a Emiliei Ghinescu, mama Elodiei, de a-si lua nepotul sau macar de a-l vedea a fost sortita esecului.

Ultima tentativa de a-si vedea si strange in brate nepotul a fost anul trecut, in decembrie, cand Emilia Ghinescu s-a dus la Pitesti cu daruri pentru Patrick. Baiatul locuieste la Pitesti, acolo unde stateau tatal lui si familia acestuia. La ora actuala, desi tatal este in inchisoare, pentru uciderea mamei sale, Patrick este crescut de matusa paterna.

Citeşte şi Trăieşte?! ELODIA a dat un semn de viaţă pe Facebook?

Pentru a obtine custodia nepotului ei, mama Elodiei se judeca acum in instanta. “Inainte, Patrick voia sa vina la mine, la Brasov! Ultima data cand l-am vazut nu mai vorbea deloc cu mine si plangea. Tipa intruna.  A fost jenant! Sora lui Cristian Cioaca il tinea strans de mana si il dirija. O sa fac tot ce pot pentru a obtine custodia nepotului meu, dar pana atunci nu mai incerc sa-l vad”, a spus Emilia Ghinescu.

“In fiecare an, in decembrie, cand e ziua lui, i-am pregatit cadouri, am fost sa-l vad. De fiecare data a fost o situatie asa de penibila si pentru noi, si pentru copil. Anul acesta nu ma voi duce. Nu mai sper sa-mi vad nepotul pana cand nu va fi el destul de mare ca sa inteleaga adevarul. Sper sa-si dea seama ca am facut totul ca sa-l am langa mine. E copilul fiicei mele si mi se rupe sufletul, dar daca Autoritatea Tutelara de la Pitesti a decis ca e mai bine pentru el sa creasca in familia criminalului, eu nu pot sa astept decat decizia justitiei”, a mai spus Emilia Ghinescu pentru wowbiz.ro.

Încă o lovitură dată de Cristian Cioacă familiei Elodiei. Mama avocatei este la pământ FOTO