Încă o lovitură dată de Cristian Cioacă familiei Elodiei. Mama avocatei este la pământ FOTO

Mama Elodiei a pierdut orice şansă de a-şi mai vedea nepoţelul de Sărbători. Emilia Ghinescu a ratat procesul în care se judeca demersul pentru urgentarea întâlnirii între copil şi bunica paternă.

12 dec. 2014, 09:17
Încă o lovitură dată de Cristian Cioacă familiei Elodiei. Mama avocatei este la pământ FOTO

Mama Elodiei este foarte supărată pentru că nu-şi va putea vedea nepoţelul de Sărbători, informează România TV.

Avocata familiei a depus o cerere de ordonanţă preşedinţială al cărei termen a fost stabilit pentru joi dimineaţă, dar citaţia trimisă de judecătoria Piteşti a ajuns abia joi după-amiază. Din acest motiv bunica lui Patrick nu a putut fi prezentă în sala de judecată, astfel că magistraţii au hotărât să amâne judecarea cererii pentru luna ianuarie.

Citeşte şi Trăieşte?! ELODIA a dat un semn de viaţă pe Facebook?

Mama Elodiei nu şi-a mai văzut nepotul de aproape doi ani. Programul de vizitare stabilit în anul 2009 de o hotărâre definitivă şi irevocabilă nu este aplicat pentru că familia lui Cristian Cioacă a obţinut suspendarea executării.

Citeşte şi Se vinde cea mai de groază locuinţă din ROMÂNIA. Proprietara a intrat odată acolo şi i s-a făcut rău FOTO

Familia lui Cristian Cioacă face tot posibilul să o ţină pe mama Elodiei departe e nepotul ei, Patrick. În noiembrie, când mama avocatei din Braşov care a fost ucisă de soţul ei, sora lui Cristian Cioacă a depus o plângere ca să o împiedice pe Emilia Ghinescu să-l vadă pe Pbăiat.