Decizia incredibilă luată de Cornel Dinicu în legătură cu Ferma Dacilor. Ce se va întâmpla pe terenul devastat de incendiu

Cornel Dinicu, patronul Fermei dacilor, se află în arest la domiciliu după ce pensiunea sa a ars, iar incendiul a provocat moartea a opt persoane. Printre victime s-a aflat și fiul lui Cornel Dinicu.

22 feb. 2024, 13:03
Decizia incredibilă luată de Cornel Dinicu în legătură cu Ferma Dacilor. Ce se va întâmpla pe terenul devastat de incendiu
Foștii angajați de la Ferma Dacilor, acuzați că au provocat incendiul mortal, rup tăcerea despre Cornel Dinicu: „Avea sânge pe palme și pe față”

Pe domeniul care a găzduit pensiunea Ferma Dacilor se va organiza anul acest o competiție la care sunt așteptate câteva sute de persoane. Săptămâna trecută, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a obținut, din partea Tribunalului Prahova, permisiunea de a lua legătura cu concubina sa și cu unul din fiii săi, care au calitatea de martori în dosarul care vizează infracţiuni de distrugere din culpă cu consecinţe deosebit de grave.

În ciuda incendiului care a mistuit terenul pe care se afla pensiunea Ferma Dacilor, Cornel Dinicu a luat decizia să meargă înainte cu un eveniment sportiv care era programat anul acesta pe terenul pe care se află complexul. Este vorba despre competiția Dac Warrior. Potrivit Fanatik, competiția trebuia să aibă loc pe 20 aprilie 2024, pe un traseu de alergare pe teren variat, pe care vor fi amenajate diverse obstacole.

Citește și: Incendiul de la Ferma Dacilor. Soții pe care patronul Cornel Dinicu îi suspecta că ar fi dat foc complexului au ajuns la testul poligraf

Evenimentul Dac Warrior este organizat de Asociația de agrement și turism cultural Getica, care este înregistrată la aceeași adresă din Gura Vadului la care se află complexul Ferma Dacilor. Taxele de înscriere variază între 60 și 250 de lei.

Recent, pe pagina de socializare a Dac Warrior a fost postat, de către organizatori, un mesaj care anunță că evenimentul la care sunt așteptate aproximativ 600 de persoane a fost amânat pentru 31 august 2024. “Dragilor, în urma tragediei de la Ferma Dacilor am trecut prin momente foarte grele. Oameni foarte dragi nouă nu mai sunt printre noi. Locul care ne era acasă acum este mistuit.

Citește și: Cornel Dinicu a plâns minute în şir după ce a descoperit în cenuşă patina fiului său. Patronul de la Ferma Dacilor, dus de anchetatori la locul tragediei

Datorită greutăților prin care trecem în această perioadă, ediția Dac Warrior din aprilie 2024 se amână pentru 31 august 2024.  Cu ajutorul lui Dumnezeu vom pune o nouă cărămidă locului nostru de suflet și vom reveni un trib mai puternic!”, au mai comunicat organizatorii.”, se arată în mesaj.