Incendiul de la Ferma Dacilor. Soții pe care patronul Cornel Dinicu îi suspecta că ar fi dat foc complexului au ajuns la testul poligraf

Doi foști angajați de la Ferma Dacilor au ajuns la testul poligraf. Alina și Cătălin susțin că sunt nevinovați, după ce patronul pensiunii, Cornel Dinicu, i-a acuzat că au dat foc.

03 feb. 2024, 19:19
Incendiul de la Ferma Dacilor. Soții pe care patronul Cornel Dinicu îi suspecta că ar fi dat foc complexului au ajuns la testul poligraf
Primele declarații făcute de Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor

Patronul pensiunii Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost arestat în urma tragediei, imediat după ce s-a aflat că unitatea de cazare funcționa fără mai multe avize, inclusiv cel de construcție. De curând, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. Dinicu continuă, totuși, investigațiile și pe cont propriu, dat fiind faptul că a susținut, în nenumărate rânduri, faptul că este nevinovat. Ba mai mult, este aproape sigur că focul a fost pus de o ”mână criminală”, iar pe lista lui de suspecți s-ar afla și doi foști angajați, pe care i-ar fi dat afară fix înainte de tragedie.

Citește și: EXCLUSIV Mesajul transmis de Cornel Dinicu imediat după eliberarea din arest. Ce aşteaptă de la justiţia din România

Este vorba despre Alina și Cătălin care au lucrat la Ferma Dacilor înainte de tragicul incident care a transformat pensiunea în ruine și a dus la moartea a opt persoane. Cei doi soți au mers la testul poligraf, potrivit wowbiz.ro.

„ Nu, de ce să îmi fie frică? Noi nu suntem vinovați. A ieșit foarte bun (n.r. rezultatul la testul cu detectorul de minciuni). Nu am mințit la absolut nimic, am spus doar adevărul. Amândoi l-am făcut. Dacă eram suspecți, eram deja și arestați. După cum am aflat că este totul bine”, a declarat fosta angajată de la Ferma Dacilor, la Acces Direct.

„Dacă noi eram suspecții nu mai veneam înapoi în zonă să lucrăm aici(…) El (n.r. Cătălin) a lucrat la București, la fibră optică, nicidecum la camere de supraveghere. Nu știu, dacă nu am văzut, de ce să zic o minciună dacă nu am văzut?”, a mai spus angajata lui Cornel Dinicu pentru sursa citată.