Decizia Kaufland după facturile uriaşe. Cum vor fi afectaţi clienţii

Lidl a decis recucerea programului de lucru pentru a reduce pierderile date de criza energetică, dar Kaufland a decis să reducă doar consumul de energie, fără a schimba orarul magazinelor.

13 oct. 2022, 10:56
Decizia Kaufland după facturile uriaşe. Cum vor fi afectaţi clienţii

Reprezentanții Kaufland au anunțat schimbări, după creșterea facturilor la energie.  După ce Lidl a anunțat, la finalul lunii septembrie, că magazinele își vor scurta programul pentru a reduce consumul de energie, reprezentanții Kaufland România au anunțat unele schimbări după creșterea facturilor. Pentru a reduce consumul de energie electrică, în toate magazinele Kaufland se va reduce intensitatea luminii cu o oră și jumătate înainte de finalizarea programului de funcționare. De asemenea, s-a decis ca iluminatul parcărilor să fie redus cu două treimi din timpul normal. Cu atât mai mult, se va opri iluminatul cubului publicitar.

Oferta Lidl din acestă săptămână: Un produs multifuncțional 6-în-1, la preţ de chilipir
Când vine vorba de prețuri, compania a postat pe Facebook un mesaj prin care a anunțat că au fost stopate creșterile prețurilor la peste 1.000 de produse din toate categoriile. „Prețurile înghețate au devenit toamna asta conservate! Am stopat creșterile prețurilor la peste 1000 de produse din toate categoriile”, a transmis compania pe Facebook.

 

Kaufland: 4 produse ieftine care ne fac cu ochiul din oferta actuală
Am descoperit, în oferta retailerului Kaufland, patru produse inedite, disponibile la prețuri accesibile. Toate dispozitivele sunt vândute sub o marcă proprie a companiei, My Project. Util, pentru recuperarea obiectelor scăpate în locuri greu accesibile, este setul de instrumente de inspecție disponibil în magazine. În pachet sunt incluse o oglindă cu braț telescopic și o lanternă cu vârf magnetizat, telescopică și ea. Ambele dispozitive vin cu baterii incluse. Setul costă 14 lei.

Interesant este dispozitivul pentru magnetizat și demagnetizat obiecte metalice. Produsul, realizat din ABS, este disponibil la prețul de 14 lei.

Dedeman vine cu oferte atractive în luna octombrie. Patru produse din noul catalog aflate la reducere

Un set de benzi de iluminat, fiecare cu 15 LED-uri, cu dimensiunile 40 x 0,83 x 0,67 cm, costă 40 de lei. Aceste dispozitive pot fi folosite pentru diverse proiecte DIY.  Totodată, o priză programabilă pentru interior, care suportă o tensiune maximă de 230 V, are prețul de 17 lei. Dispozitivul este o alternativă mai ieftină la prizele inteligente și poate fi programat pentru a funcționa doar o anumită perioadă, iar apoi se stinge. Un astfel de produs este util pentru cei care se tem, de exemplu, că au lăsat fierul de călcat în priză. Aceste persoane pot programa priza să funcționeze doar 10 minute, cât timp au nevoie pentru a călca ceva.