Dedeman vine cu oferte atractive în luna octombrie. Patru produse din noul catalog aflate la reducere

Dedeman are în catalogul acestei luni mai multe oferte atractive care s-ar putea să te intereseze. Iată patru produse care merită atenția ta.

13 oct. 2022, 10:03
Dedeman vine cu oferte atractive în luna octombrie. Patru produse din noul catalog aflate la reducere

Dedeman, cel mai mare magazin de bricolaj din țară, vine cu oferte pentru toată lumea. Îți prezentăm patru dintre produsele aflate la reducere, pe care e posibil să vă doriți să le achiziționați.

Televizorul Hisense 32A4BG, cu o diagonală de 80 de cm, este redus de la 839 de lei, și costă acum 749 de lei. Display-ul, cu tehnologie Direct LED, are rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli) și este perfect pentru gaming datorită timpului de răspuns de 16 ms. Televizorul are două difuzoare cu putere de câte 6 W, oferă suport pentru tehnologia Dolby Audio și rulează sistemul de operare proprietar VIDAA OS.

Boxa Samus Sound Core are o putere de 30 W și costă 249 de lei (redusă de la 279 de lei). Boxa permite conectivitatea prin Bluetooth, port USC, slot pentru carduri de memorie și jack audio universal de 3,5 mm. Dispozitivul a fost proiectat să reziste la șocuri și poate fi utilizat și ca baterie externă (capacitate de 2.000 mAh). Funcția True Wireless Sound permite conectarea a două boze Samus pentru a crea un sistem stereo.

Citește și: Oferte incredibile la LIDL. Cele mai tari gadgeturi se vând la preţ de chilipir. Va fi nebunie la rafturi

  • Instalație solară Hoff

Instalația solară Hoff are șapte globuri și 70 de LED-uri. Oferă un efect de tip flacără și costă 62,90 lei, preț redus de la 74,90 lei. Are o lungime de 1,8 metri și un cablu de alimentare de trei metri. Instalația include un acumulator cu capacitate de 600 mAh, cu o autonomie de până la opt ore când este încărcat complet.

La un preț atractiv de numai 21,90 lei (redus de la aproape 30 de lei), becul LED color Osram cu telecomandă foloseșteun soclu E27 și are o putere de 9 W. Are o intensitate a fluxului luminos de 806 lumeni. Atât luminozitatea, cât și culorile pot fi controlate din telecomandă.

Citește și: Prețurile apartamentelor din țară au scăzut. Care sunt orașele unde pot găsi românii cele mai bune oferte