Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului: „Am tăcut foarte mulți ani, vreau să opresc această șaradă. Este stop-joc!”. Ce filmuleţ a postat

Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului. În ultimele zile, impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au fost pe primele pagini ale ziarelor, după ce unul antrenorul a confirmat că se desparte de vedetă.

25 iun. 2021, 12:10
Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului: „Am tăcut foarte mulți ani, vreau să opresc această șaradă. Este stop-joc!”. Ce filmuleţ a postat
Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului

Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului. După ce a postat pe rețelele sociale mesajele și mailurile dintre ea și Laurențiu Reghecampf, vedeta amenință că va recurge la alte metode, dacă se va mai scrie despre divorț.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe. Unul dintre interlopi s-ar fi autodenunţat la poliţie

Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului

Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte mulți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași.

Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat.

Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.ro.

Agentul FIFA  a postat recent şi un videoclip care a devenit viral pe internet și care-l are protagonist chiar pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, dovada că relaţiile dintre cei doi sunt din nou cordiale Acesta este lins pe față de Enzo. ”Ce faci, mă?”, spune Reghe.

Fina Anamariei Prodan, dezvăluiri despre naşii ei

După ce sexy-impresara a negat speculațiile conform cărora mariajul ei ar fi ducă, noi detalii incendiare ies la iveală. Mai întâi, Andreea Tonciu a răbufnit în mediul online, spunând că speculațiile despre divorțul celor două vedete sunt nefondate. Acum, o altă fină a Anamariei Prodan a făcut dezvăluiri despre cum se înțeleg, de fapt, vedeta și celebrul ei partener de viață.

Laura, soția lui Moise Boxi Olariu a vorbit despre întâlnirea ei cu nașii ei de cununie, de la nunta lor de cristal. „Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat, am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara.

Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei. Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă”, a declarat Laura Olariu prin telefon pentru emisiunea Exclusiv VIP moderată de Cristi Brancu.