Decizia luată de Liliana Ştefan, fosta parteneră de viaţă a lui Dan Bittman după despărţire! Anunţul surprinzător!

Liliana Ştefan a rămas la fel de discretă şi finuţă asemenea perioadei în care a fost parteneră de viaţă a lui Dan Bittman. A făcut un singur anunţ după ce cântăreţul a anunţat oficial despărţirea.

24 dec. 2020, 19:57
Decizia luată de Liliana Ştefan, fosta parteneră de viaţă a lui Dan Bittman după despărţire! Anunţul surprinzător!

Decizia luată de Liliana Ştefan, fosta parteneră de viaţă a lui Dan Bittman după despărţire! În ediția de marți a emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D, solistul de la Holograf a declarat că el și mama copiilor lui nu mai formează un cuplu de 4 ani. Însă cu doar câteva ore înainte, Liliana Ștefan a făcut ea un anunț pe Facebook.

Decizia luată de Liliana Ştefan, fosta parteneră de viaţă a lui Dan Bittman după despărţire! Anunţul surprinzător!

„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Dar înainte de asta cred că ați observat că nu prea postez decât atunci când am ceva de spus ce mie mi se pare că ar fi interesant pentru voi. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi.

Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea”, a scris Liliana Ștefan, care a luat o decizie fermă și a canalizat toată energia în proiecte care țin de dezvoltarea ei personală și profesională.

Chiar dacă are 50 de ani și trei copii, nu a renunţat la visul să redevină studentă și să treacă din nou prin emoțiile examenelor.

„Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie și 2. Am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare ReBalance. Mai multe despre ultima găsiți în site-ul meu: https://www.rebalance.com.ro/. P.S: În curând e gata și un proiect muzical on-line asociat acestui sector, făcut tot din pasiune, normal”, a scris Liliana Ștefan pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Dan Bittman dă cărţile pe faţă despre căsnicia lui: „Nu mai sunt împreună cu Liliana Stan de 4 ani. Nu îmi place să vorbesc despre această despărţire!”