Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes după conflictul de la Vocea României: „O luaseră razna”

Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes după conflictul de la Vocea României. În urmă cu câteva săptămâni, cele două artiste au avut un schimb de replici tăioase, în urma cărora moldoveanca a fost criticată aspru de internauți. Cele două cântărețe au dezvăluit că nu a existat niciun conflict și chiar urmează să lanseze o piesă împreună.

01 nov. 2023, 23:33
Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes după conflictul de la Vocea României: „O luaseră razna”
Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes

Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes după conflictul de la Vocea României. Recent, cele două au anunțat că vor lansa o piesă împreună, melodia  „Stingeți luminile’, pe care au cântat-o în premieră, în cadrul unei emisiuni radio.

Iubita lui Anghel Damian a mărturisit că scandalul care a pornit în mediul online, nu le-a implicat pe ea și pe Irina, ci mai degrabă pe fanii lor, care au interpretat greșit ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii.

Citește și: Scandalul cu lacrimi de la Vocea României continuă pe internet. Mesajul neașteptat lăsat de Irina Rimes pe contul lui Theo Rose

Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimeș

Mi-a părut rău pentru ce s-a întâmplat cu Irina fiindcă a fost o chestie nejustificată. A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi. Și oamenii au tot amplificat, au interpretat tot felul de lucruri. La un moment dat o luaseră razna pe partea că mie nu îmi mai convine asocierea cu lăutăria, dintr-odată. Au interpretat ei în diferite feluri și s-au certat pe interpretările lor, nicidecum pe ce a fost de fapt acolo‘, a declarat Theo Rose.

Irina Rimes a primit multe critici în urma schimbului de replici cu Theo Rose. Cântăreața a spus că inițial nu a considerat că a făcut un lucru greșit, apoi și-a dat seama că unii oameni pot interpreta lucrurile greșit.

La început nu mi-am dat seama ce am făcut greșit, după care m-am uitat la video-uri, că nici ața mea nu mergea cu ce am spus. Și, în context, într-adevăr, pentru un om care nu are răbdare să caute, să înțeleagă ce s-a întâmplat, ar putea să-și facă o părere de genul ăsta. Și cumva, asumându-mi, căderea e mai ușoară. Dar n-aș putea să mint, să spun că nu mă atinge‘, a mărturisit Irina Rimes.