Decizia luată de Theo Rose: „Trebuie să ne oprim acum, pentru că nu mai pot”. Artista e însărcinată în 5 luni

Theo Rose se simte extenuată și a ales să stea departe de scenă și este hotărâtă să ia o pauză muzicală. Celebra cântăreață urmează să aducă pe lume un băiețel în vara acestui an.

11 feb. 2023, 08:46
Decizia luată de Theo Rose: „Trebuie să ne oprim acum, pentru că nu mai pot”. Artista e însărcinată în 5 luni

Theo Rose se pregătește să devină mămică! Celebra cântăreață spune că evenimentele la care a mers în ultima perioadă au solicitat-o, motiv pentru care a decis să cânte mai puțin.

Citiți și: Theo Rose și Anghel Damian, la primărie. Cei doi au dat vestea: „S-a dat cu semnături azi”

„Mă simt bine, dar am aerisit perioada asta ca să pot să mă și odihnesc și pentru că am făcut asta reușesc să fac față programului cu filmările serialului, cu concertele. Am găsit o soluție să mă împart cumva între toate acestea în măsura în care se mai poate acum. Sunt relaxată, este binevenită pauza asta”, a declarat Theo Rose pentru Fanatik.

Artista se află în trimestrul doi de sarcină și vrea să se asigure că bebelușul ei va veni sănătos pe lume. Așadar, oboseala acumulată în ultima perioadă a făcut-o să nu ia această decizie.

De asemenea, Theo Rose trebuie să fie prezentă la filmările pentru Vocea României acolo unde este jurată, dar și pe platourile serialului Clanul, acolo unde iubitul ei este regizor.

Theo Rose: „Efectiv, nu mă mai ține suflul!”

„Se simte oboseala deja, tocmai de aceea la evenimente am găsit o formulă de cântare ca să nu mă mai agit foarte tare. Mi-am dat seama la ultima cântare că nu mai pot. Gata că se rupe căruța. Trebuie să ne oprim acum pentru că nu mai pot. Efectiv, nu mă mai ține suflul. Nu mai am suficient cât să mai cânt așa agitat cum am făcut-o până acum. Așa că, oamenii, o perioadă de acum încolo, mă vor auzi în variante puțin mai soft.

Theo Rose a mărturisit că în această perioadă se bazează pe Alexandra, colega ei de scenă.

”Mă bazez pe Alexandra în perioada asta. Știe și nu am niciun fel de griji atâta timp cât este și ea acolo. Intervine oricând. Dacă s-ar întâmpla ceva, nu îmi este frică. În momentul în care nu o să mai pot cânta, o să mă opresc pur și simplu. Este o pauză pe care organismul o cere și sunt cu totul în chestia aceasta, adică vreau să îi ofer micuțului liniștea de care are nevoie”, a mai dezvăluit actrița din Clanul.”, a mai spus artista.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinții unui băiețel, pentru care au stabilit și numele. Micuțul se va numi Sasha Ioan și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie a acestui an.

Citiți și: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului: „Vă spun, că nu am secrete. Pe Anghel îl ia cu leșin”