Încă un „greu” de la PSD se retrage de pe lista PSD de consilieri generali ai Capitalei: „E mai bine pentru mine să fac pasul în spate”

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, a luat o decizie surprinzătoare, la câteva zile de la aflarea rezultatelor alegerilor locale, el alegând să se retragă din funcţia de consilier la Primăria Municipiului Bucureşti, din partea PSD.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 06:11

„M-am retras din funcţia de consilier al Primăriei Bucureşti şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi celor care m-au votat ca să ajung acolo. Decizia mea a venit ca urmare a celor întâmplate în ultimele zile. Am fost surprins de componenţa anturajului şi am realizat că e mai bine pentru mine să fac pasul în spate, să rămân la fotbalul meu.

Eu am fost toată viaţa mea apolitic, am ajutat şi partidele de stânga, şi pe cele de dreapta. Pot spune că singurul partid pentru care am luptat a fost România, dar acest partid, să-i spunem aşa, este pe cale de distrugere. Încerc în continuare să apăr interesele României, dar fără să fiu înregimentat politic”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Din partea PSD au candidat pe lista de consilieri fostul premier Petre Roman, urmat de Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu şi Daniel Pancu.

Daniel Pancu a fost chiar surprins de faptul că a reuşit să prindă un loc în Consiliul General şi a dat de înţeles, la rândul său, că va renunţa la post şi se va concentra în continuare pe cariera de antrenor.

„Ha-ha-ha-ha. Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Citeşte şi: Biroul Electoral Central este aşteptat să anunţe astăzi rezultatele finale al alegerilor locale în Bucureşti