Decizia neaşteptată a Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România

În plină pandemie de coronavirus, postul Kanal D a decis să continue filmările concursului în Republica Dominicană, în ciudat faptului că statul a decretat stare de urgență din cauza coronavirusului, conform paginademedia.ro. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 12:29
Decizia neaşteptată a Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România

Până în prezent în Republica Dominicană au fost confirmate 581 de cazuri de coronavirus și nu mai puțin de 10 decese. Cu toate acestea, producătorii emisiunii Survivor România au decis să nu întrerupă filmările. Decizia a fost luată în ciuda faptului că țara insulară din America de Sud a decretat stare de urgență.

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS, ne îndreptăm spre scenariul 4: 1452 de români infectaţi, 139 de români s-au vindecat, 25 sunt în stare gravă

Potrivit unor surse citate de paginademedia.ro, suspendarea filmărilor ar însemna și eliminarea emisiunii din grilă pentru o perioadă de timp. Distanța dintre ziua de filmare și momentul în care momentele ajung pe post ale reality show-ul care a început în luna ianuarie este de aproximativ două zile, iar acest lucru ar reprezenta explicația pentru care producătorii nu doresc anularea emisiunii.

Filmările de la Insula Iubirii, suspendate din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus a suspendat filmările pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena1. Republica Dominicană, locul unde se filmează emisiunea, a declarat stare de urgență din cauza coronavirusului, conform paginademedia.

Toată echipa, inclusiv prezentatorul Radu Vâlcan, a fost adusă în țară, la doar câteva zile după ce au ajuns. În prezent, toți au intrat în izolare la București.

Republica Dominicană a fost aleasă special pentru filmările emisiunii, deoarece nu prezenta un pericol la momentul respectiv. Insula a fost schimbată în urmă cu câteva săptămâni, cele cinci sezoane au fost filmate în Thailanda.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite”, spun reprezentanții Antena 1.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a declarat faptul că au prins ultimul zbor dinspre Paris spre București.

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta.