Decizia radicală luată de Oana Lis. Are legătură cu soţul ei, Viorel: „Am dus verigheta la amanet”

Decizia radicală luată de Oana Lis. Starea fostului primar al Capitalei este din ce în ce mai precară, nu mai poate merge şi are nevoie mereu de o persoană care să îl ajute. Soţia lui este alături de el şi face tot ce poate ca să îl ajute.

10 aug. 2022, 20:23
Decizia radicală luată de Oana Lis. Are legătură cu soţul ei, Viorel: „Am dus verigheta la amanet”
Decizia radicală luată de Oana Lis

Decizia radicală luată de Oana Lis. Recent, Viorel a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat. Nu a trecut mult timp că a ajuns din nou în spital după ce s-a infectat cu o bacterie. Din fericire, a stat doar o zi şi a fost externat.

Citeşte şi: Viorel Lis, internat de urgenţă! Fostul primar nu mai poate merge singur deloc. Oana Lis: „Să vă rugați pentru el”

Decizia radicală luată de Oana Lis

Oana Lis are o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare, pe care o ţine la curent cu viaţa ei, dar şi cu starea de sănătate a fostului edil. În urmă cu puţin timp, vedeta a făcut o postare, prin care le dă peste nas răutăcioşilor care spun că s-a căsătorit din interes.

Vedeta mărturiseşte că şi-a amanetat verigheta pentru a cumpăra un scaun cu rotile soţului ei, pentru că are nevoie de urgenţă. „Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata„, este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis a aflat că are un frate vitreg

După ani de zile în care şi-a urât tatăl pentru copilăria nefericită pe care a trăit-o, azi, de Sfinţii Petru şi Pavel, a reuşit să îl ierte cu adevărat.  Soţia fostului primar al Capitalei a întâmpinat greutăţi încă de când era un copil, însă a fost puternică, şi-a crescut fratele şi a reuşit să îşi clădească o viaţă frumoasă alături de Viorel Lis.

Azi, de zi sfânta, pentru ca pe taică-meu îl chema Petre , fără să vreau, inevitabil tot auzind asta si văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff Ptr tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplica lu mama si mie , batjocura mea, faptul că a vândut casa cand a murit mama si ne-a lăsat orfani si minori si fara casa pe mine si fratele meu, el având doar 4 ani atunci si m-am trezit cu el de mana la București la matusa mea etc, muuulte…ptr toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui.

Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun barbat numit Petre, nu-i puteam pronunța numele de atâta durere si frustare adunată . Chiar am aflat pe Fb ca am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui, pe care îl cheamă la fel si am refuzat să comunic cu el, nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt. Ca-n filme… suprize, surprize…

Dar odata cu faptul că am făcut terapie, ca m-am maturizat, ca am lucrat cu mine ani de zile, ca acum ca si psiholog văd si traumele din spatele lui care l-au făcut să fie așa etc…Pot spune cu mana pe inima ca e primul an în care simt că l-am iertat definitiv”, este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.