Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet: „Caut azil pentru un bătrân”

Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet. Vedeta şi fostul primar al Capitalei sunt căsătoriţi de ani buni şi formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, având în vedere că între ei există o diferență uriașă de vârstă.

06 iun. 2022, 11:05
Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet: „Caut azil pentru un bătrân”
Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet

Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet. Blondina a povestit pe rețelele de socializare că în ultima perioadă s-a lovit de multe postări în care oamenii căutau azile de bătrâni şi este de părere că oamenii nu ar trebui să încerce să scape de cei mai în vârstă ducându-i într-o astfel de locaţie.

Citeşte şi: Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Anunţ dureros făcut de Oana Lis: „A luat o bacterie, dar nu știu de unde”

Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet

Ma întristez când văd pe grupuri… Caut azil ptr un bătrân, o bătrână dar sa fie cât mai ieftin. Inteleg ca sunt și cazuri sociale dar marea majoritatea a celor ce sunt bătrâni acum…au apartament de pe vremea lui Ceausescu. Și chiar dacă are pensia mică…dar dacă ca moștenitor iti ramane si ceva după…e de datoria ta morală sa suplimentezi sau sa vinzi ce are si sa-i oferi o perioadă cat mai are omu…. cu o calitate a vietii cat mai ridicată… indiferent de ce boala are acel om si daca e conștient de prezent sau nu.

Inteleg ca e fffff greu să ai grijă personal de cineva bolnav si nu poate toata lumea dar nici sa nu avem grija cum trebuie de cei in neputința nu pot să concep. Statul ar trebui să facă și el mai mult asa cum e in tarile mai dezvoltate si civilizate… unde a sta la azil e ceva ce iti doresti la bătrânete pentru ca ai tot ce iti trebuie acolo. Și îți permiți să stai unde e ok. Ba, mai mult, ei, la bătrânete călătoresc f mult si ii vezi in croaziere…La noi vezi bătrânii in piete si autobuze unde unii mai si fac mișto de ei. Bătrânețea e ceva normal și nu e nimic de râs”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.