Decizie bombă în Giuleşti. Bogdan Diaconu, preşedintele PRU, este noul şef al Rapidului. Care este obiectivul său

Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, a fost numit duminică în funcţia de preşedinte de onoare al AFC Rapid.

09 oct. 2016, 14:45

Bogdan Diaconu are obiectivul de a aduce la Rapid o serie de oameni potenţi financiar, iar planul său este ca în trei ani echipa să revină în Liga 1.

În momentul de faţă AFC Rapid se află în Liga a 5-a, dar se pare că anul viitor va fi introdusă direct în Liga a III-a, pe cale de invitaţie, acest eşalon fiind tot timpul greu de completat de către FRF din cauza problemelor financiare ale cluburilor. De asemenea, noua conducere va aduce înapoi lângă echipe o serie de nume mari ale Giulestiului, îndepărtate în ultimii ani din anturajul clubului.

Mulţumesc, Horia Manoliu! Mulţumesc, Rapid Bucureşti! Este cel mai frumos cadou ce-l puteam primi azi! Voi ajuta Rapidul cu tot ce îmi stă mie în putinţă! Rapid nu moare! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici!„, a fost mesajul postat chiar de Bogdan Diaconu, şeful Partidului România Unită, pe pagina sa de Facebook, alături de scrisoarea de numire.