Decizie bombă în scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Băhmuţeanu. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor

Judecătorii au decis ca cei doi copii ai Adrianei Bahmuţeanu cu Silviu Brigoană să locuiască cu tatăl lor. Chiar și așa însă, custodia asupra celor doi copii rămâne în continuare comună. Adriana Bahmuțeanu are însă o serie de restricții, printre care și obligația de a respecta programul de somn al minorilor impus de Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 06:59
Decizie bombă în scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Băhmuţeanu. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor

Silviu Prigoană a căştigat în Instanţă dreptul de a-şi creşte copiii. Conform deciziei judecătorilor, copiii Adrianei Bahmuţeanu şi ai lui Silviu Prigonă, Eduard și Maximus, vor locui în mare parte a timpului cu tatăl lor. Adriana Bahmuțeanu are însă dreptul de a-i lua acasă două weekenduri pe lună.

„Admite cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Stabileşte locuinţa minorilor la tatăl reclamant pârât până la soluţionarea dosarului nr.20704/302/2016, având ca obiect stabilire domiciliu minori. Încuviinţează ca pârâta reclamantă să aibă legături personale cu minorii în afara domiciliului tatălui, în locaţii alese de către mamă, în prima şi a treia săptămână din lună, de sâmbătă de la ora 10,00 până duminică la ora 16,00, precum şi în a doua zi de Pa?ti şi în a doua zi de Crăciun, între orele 10,00-19,00, până la soluţionarea dosarului nr. 20704/302/2016. Pe durata programului de vizitare pârâta reclamantă are obligaţia de a respecta regulile privind alimentaţia şi programul de somn al minorilor stabilite de către reclamantul pârât şi comunicat prin e-mail cu minim 48 h înainte de vizită. Executorie. Calea de atac se va depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti. Cu apel în 5 de zile de la pronunţare”, este soluția publicată pe portalul instanțelor de judecată.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, a declarat Silviu Prigoană, la emisiunea Agenția VIP Antena Stars.

„I-am crescut patru ani singură, așa cum am putut eu. Din luna decembrie încearcă să îi rupă de mine și de mama mea, de bunica lor. Nu m-a lăsat să vorbesc cu ei la telefon. Mâine mă voi duce la Protecția Copilului. Evident că este o durere foarte mare, o singură dată ne-am văzut 10 minute la un mall. M-am gândit să-mi iau zilele, dar am zis că mai bine trăiesc, pentru copiii mei. Eu nu sunt nici moartă, sunt în viață, sunt mama copiilor” , a declarat Adriana Bahmuțeanu.