Decizie de ultima oră în dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu. Avocatul Laura Vicol a făcut anunţul

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat de procurori. Asta deşi avocata Laura Vicol, apropiată a cunoscutului creator de modă, vorbește de un vinovat în acest caz.

RomaniaTV.net
30 nov. 2019, 12:47
Decizie de ultima oră în dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu. Avocatul Laura Vicol a făcut anunţul

Procurorii au stabilit că nimeni nu este vinovat pentru accidentul din 29 aprilie în care a murit Răzvan Ciobanu. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, 43 de ani, a murit a doua zi de Paște, într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța.

În momentul accidentului, Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui autoturism marca Range Rover şi, potrivit prietenilor săi, se îndrepta spre Bucureşti. Pentru că era noapte, ar fi greşit drumul şi astfel a ajuns pe DJ 226, un drum judeţean din Constanţa. În zona localităţii Săcele, maşina condusă de Răzvan Ciobanu a părăsit carosabilul şi a parcurs aproximativ un kilometru pe câmp. Ulterior, maşina s-a izbit violent de mai mulţi copaci. Răzvan Ciobanu a murit. Localnicii i-au găsit trupul aruncat în apropierea autoturismului, la câteva ore după accident.

Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne. De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.