Decizie DURĂ luată de Gică Popescu în închisoare

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor, fostul mare international Gica Popescu trece prin momente dificile.

29 sept. 2014, 12:04
Decizie DURĂ luată de Gică Popescu în închisoare

Gica Hagi, Anghel Iordanescu si Mircea Sandu au vrut sa-l viziteze pe Gica Popescu la inchisoare, dar s-au lovit de refuzul acestuia de a-i vedea.

Iar sportnews.ro anunta ca fostul mare international roman refuza sa-si vada prietenii pentru ca are de ispasit pedeapsa in regim inchis si beneficiaza de numai patru vizite pe luna.

Decizie ŞOCANTĂ luată de soţia lui GICĂ POPESCU. „Baciul” este DISTRUS

Iar „Baciul” isi doreste sa profite la maxim de cele patru vizite si sa petreaca tot timpul in compania copiilor sai, Maria si Nicholas. In schimb, Luminita, sotia lui Gica Popescu, il viziteaza zilnic pe acesta, in conditiile in care studii de Drept si poate indeplini rolul de avocat in echipa care il reprezinta pe fostul fotbalist in instanta, scrie enational.ro.

Totusi, Gica Popescu este increzator ca va trece cat de curand la regim semideschis sau deschis, situatie in care ar putea iesi la munca in afara Penitenciarului si ar putea primi mult mai multe vizite.

Apropiatii lui Gica Popescu spera ca Victor Ponta sa iasa presedinte pentru ca actualul premier a promis deja ca il va gratia pe Gica Popescu in momentul in care va avea posibilitatea sa o faca.

Anunţ INCREDIBIL al lui Dumitru Dragomir: Gică Popescu, ŞEF la FRF