Decizie importantă luată de RCS&RDS. Cum vor fi afectaţi TOŢi abonaţii

Publicat: Vineri, 11 Aprilie 2014 10:21 // Actualizat: Vineri, 11 Aprilie 2014 10:21 // Sursa: romaniatv.net

RCS&RDS a primit, joi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de a difuza publicitate atât la televiziunea de ştiri Digi 24, cât şi la posturile de filme Digi Film şi la cele de documentare Digi Life, Digi World şi Digi Animal World.

Potrivit documentaţiei primite de membrii CNA, RCS&RDS a solicitat modificarea structurii televiziunilor pe care le deţine, prin includerea unui procent de 20% publicitate care va consta în promovarea produselor şi serviciilor de programe din portofoliul companiei.

Lovitură pentru RCS&RDS. A fost sesizat Consiliul Concurenţei

Compania RCS&RDS deţine un număr de 13 televiziuni autorizate, dintre care şase cu difuzare prin satelit şi şapte cu difuzare prin reţele de comunicaţii electronice.

Până în prezent televiziunea de ştiri Digi 24 (şi staţiile locale aferente de la Timişoara, Oradea, Iaşi, Craiova şi Constanţa) nu a difuzat publicitate. Însă, odată cu aprobarea CNA, RCS&RDS va difuza un procent de 20% publicitate, fapt pentru care va diminua programele de informare de la 60% la 50%, programele educative, culturale şi religioase de la 30% la 25%, iar programele de divertisment de la 10% la 5%.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CNA digi 24 publicitate rcs&rds
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 apr 10:29
...

RCS&RDS a primit, joi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de a difuza publicitate...
1
EUR
4.8583
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H