Decizie INCREDIBILĂ, la cinci luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Adevărul a ieşit la iveală, ce s-a aflat despre el

Răzvan Ciobanu a fost executat silit, după ce a murit, într-un proces care a avut loc la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. 

28 sept. 2019, 10:34
Decizie INCREDIBILĂ, la cinci luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Adevărul a ieşit la iveală, ce s-a aflat despre el

La două luni şi jumătate după moartea lui Răzvan Ciobanu, în urma unui accident rutier, s-a înregistrat dosarul cu numărul 18869/4/2019. Acesta a avut ca obiect „încuviinţare executare silită DOSAR EXECUTARE NR.3650/2019”.

Răzvan Ciobanu figurează ca debitor, iar creditor apare o firmă de avovatură specalizată în executări silite. A treia parte, petentul, este un birou executor judecătoresc.

S-A AFLAT! Ce imagini s-au găsit pe hard diskurile din casa lui Răzvan Ciobanu

La prima înfăţişare în proces, judecătorii au admis cererea de executare silită a lui Răzvan Ciobanu, deşi acesta era decedat. În hotărâre, aceştia nu au menţionat că Ciobanu a murit, anunţându-l pe pârât că nu are nici o cale de atac: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

De-a lungul anilor, Răzvan Ciobanu a avut mari probleme financiare. Pe lângă restanţele la stat pe care le avea firma sa, el a avut datorii la furnizori, la parteneri de afaceri, la colegi designeri dar, se pare, și la cămătari.