Decizie incredibilă luată de actorul care s-a călugărit în munţi

Celebrul actor Dragos Paslaru a coborat pentru prima oara din munti dupa o decizie luata de mai-marii Bisericii, care au hotarat sa-l transforme din calugar in preot!

05 aug. 2014, 09:30
Decizie incredibilă luată de actorul care s-a călugărit în munţi

Am luat coarnele plugului Dumnezeiesc si sufletul meu a iertat tot”. Acestea au fost cuvintele unui om de o smerenie rara, dupa ce a luat o bataie sora cu moartea, in timpul revoltei minerilor, in ’90. Este vorba despre fostul actor Dragos Paslaru, care a ales o viata monahala imediat ce a scapat cu viata din acea revolta. O lume intreaga l-a cautat ani de-a randul prin munti. Pana la urma, reporterii Cancan.ro au ajuns la el, la 1.500 de metri altitudine, intr-o liniste absoluta, pe varful masivului Buila (Valcea). 

Transformare şocantă: Actorul Dragoş Pâslaru s-a făcut călugăr după MINERIADA din 1990 FOTO

De ce-ati batut atat drum pentru mine?”, intreba atunci, mirat, calugarul. „Cine sunt eu? Un nimeni”, a spus fratele Valerian. Caci asa s-a supranumit fostul mare actor.

A ales sa traiasca fara apa si curent, intr-o chilie minuscula, din care nu a vrut sa mai coboare. Pana acum. Si asta pentru ca reprezentantii Ramnicului au decis ca Dragos Paslaru sa fie hirotonit in preotie! 

Citeşte mai mult pe cancan.ro

 

Citeşte şi Nelu Curcă din „La bloc” s-a călugărit: „M-am întors la Dumnezeu dintr-un păcat foarte greu”