Decizie istorică pentru suporterii români! FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a anunțat săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă că și-ar dori ca legislația să permită consumul de bere pe stadioanele din țară.

18 iul. 2023, 10:41
Decizie istorică pentru suporterii români! FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane

”A fost un subiect care s-a aflat permanent pe agenda noastră. Considerăm că acest consum, mai ales de bere slab alcoolizată pe stadioane, reprezintă şi un element de modernitate pe care vrei să-l aduci.

În ultimii opt ani, statul a reînceput să investească puternic în infrastructura fotbalistică. Atunci, consumul de bere slab alcoolizată, cu siguranţă, ar fi un element de modernitate care s-ar alătura acestei infrastructuri moderne de care ne bucurăm astăzi, în România”, a declarat Răzvan Burleanu, citat de Digisport.

O lege din 1991 prevede interzicerea consumului de alcool în stadioane și evenimente organizate cu scop de recreere sau a manifestărilor cultural-artistice.

Legea a fost modificată în 2019, iar berea poate fi servită doar în pahare din plastic, la concertele organizate pe stadioane sau în piețele publice, însă nu şi la competiţiile sportive.

Citește și: Ioan Neculaie face noi dezvăluiri: ”Dacă Gică Popescu nu intra la pușcărie, fotbalul românesc nu era în mizeria de azi. Ați crezut acel dosar?”