Decizie de ultimă oră a Familiei Regale înainte de înmormântarea reginei Ana

Familia Regală a luat o decizie neaşteptată înainte de înmormântarea reginei Ana. Printul Duda şi Principesa Margareta vor face duminică slujbă la Săvârşin, informează România TV.

05 aug. 2016, 11:39
Decizie de ultimă oră a Familiei Regale înainte de înmormântarea reginei Ana

La Săvârșin, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor lua parte la o slujbă de comemorare a Majestății Sale Regina Ana. Slujba va avea loc duminică, 7 august 2016, la ora 11.45, la biserica ortodoxă din Săvârșin și va fi oficiată de părintele paroh Călin Mădăluță„, se arată într-un comunicat de presă al Familiei Regale.

Citeşte şi Scandal în Familia Regală! Fiica Reginei, Irina, nu va fi lăsată să participe la funeraliile mamei sale

România se pregăteşte să organizeze funeralii regale, prima dată după aproape 80 de ani. Trupul reginei Ana va ajunge în ţară marţea viitoare. Timp de două zile, joi şi vineri, va fi depus la Palatul Regal din Bucureşti pentru ca oamenii să îşi poată lua rămas bun. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Arges, sâmbătă, 13 august.

Citeşte şi DOLIU NAŢIONAL pentru Regina Ana, în ziua de 13 august, când va fi înmormântată

Imediat după decesul Reginei Ana, tot mai multe voci au anunţat că, foarte probabil, Regele Mihai nu va participa la funeraliile soţiei sale, Regina Ana. Cu toate acestea, Regele Mihai va fi prezent la Curtea de Argeş.

Am aflat că Majesatea Sa îşi doreste să vină la funeraliile Reginei Ana din România. Mai mult decât atât, se află într-o stare de sănătate bună, poate zbura, poate călători cu maşina. Nu poate sta foarte mult în picioare. Aşadar, Majestatea Sa este aşteptat să participe la funeralii„, scrie tvr.ro.

Citeşte şi Preşedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august 2016 zi de doliu naţional pentru Regina Ana