Doliu în Familia Regală a României. A murit în străinătate

Casa Regală a transmis un mesaj în care a anunțat trecerea în neființă a unuia dintre membrii familiei. Este vorba despre soțul Alteței Sale Regale Principesa Irina a României.

24 ian. 2024, 11:43
Doliu în Familia Regală a României. A murit în străinătate

Doliu în familia regală a României. Principesa Irina, care figurează în acte ca Irina Walker, în vârsta de 70 de ani, a rămas văduvă. Soțul ei, John Walker, cu care a fost căsătorită 16 ani și jumătate, a murit.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul olimpicei ucisă de droguri. Ce arată raportul medicului legist, care a fost, de fapt, cauza morţii

”Majestatea Sa Custodele Coroanei și întreaga Familie Regală anunță cu tristețe vestea trecerii la Domnul a soțului Alteței Sale Regale Principesa Irina a României, domnul John Wesley Walker, în urma unei grele, dar scurte suferințe.

John Walker s-a născut la 30 decembrie 1945, la ferma părinților săi din Ținutul Douglas, Statul Missouri. El a făcut parte din Corpul Pușcașilor Marini ai Statelor Unite (US Marine Corps), servind cu bravură în timpul Războiului din Vietnam. Apoi a lucrat în domeniul ordinii publice, cel mai recent (1998-2003) ca șerif adjunct în comitatul Coos din Oregon.

Principesa Irina și John Wesley Walker s-au căsătorit în anul 2007, stabilindu-se împreună la o fermă din Statul Oregon.

Funeraliile domnului John Wesley Walker vor avea loc în Statul Oregon, SUA, în prezența celor mai apropiate rude și a prietenilor.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a transmis Familia Regală a României.