Decizie neaşteptată a unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară. S-a retras la mănăstire: „Am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu”

Mulţi sunt cei care Îl caută pe Dumnezeu doar atunci când necazurile îi copleşesc, apoi uită să-I mulţumească. Cântăreaţa de muzică populară Claudia Ghiţulescu este una dintre persoanele care au primit des ajutor de la Divinitate, iar recent şi-a dat seama că a sosit momentul să fie recunoscătoare pentru tot ce a primit.

20 mart. 2023, 17:22

Pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară s-a retras la o mănăstire pentru câteva zile. Lăcaşurile de cult sunt, cu siguranţă, locurile unde conexiunea cu Dumnezeu este cea mai profundă.

Motivul pentru care cântăreaţa de muzică populară s-a retras la mănăstire

Aşa că artista a ales o mănăstire din Piatra Neamț, unde, preţ de câteva zile, s-a rugat şi a experimentat recunoştinţa.

Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț. Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa… Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune.

Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu că stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire. Faptul că te rogi, nu îți mai trebuie nimic, nu îți mai trebuie să te duci să vezi lucruri care sunt pe moment frumoase, dar nu îți rămân în suflet cum îți rămâne o rugăciune”, a povestit artista la Antena Stars, potrivit spynews.ro

Ziua începe şi se încheie pentru Claudia Ghiţulescu cu rugăciune. Nu face excepţie de la această regulă oricât de încărcat ar fi programul ei.

Citeste si Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului: „Mă rugam: Doamne, dă-mi putere”

Dimineața la cafea îmi place să stau cu mine și cu Dumnezeu, să citesc o rugăciune. Mi se așază o liniște în suflet. Seara, înainte de somn, beau un ceai și citesc rugăciunea de noapte bună. Mereu l-am simțit pe Dumnezeu”, a mai mărturisit artista, potrivit sursei citate.

A divorțat de soț după ce a aflat că acesta a înşelat-o

În anul 2019, Claudia Ghițulescu divorța de bărbatul alături de care spera să-şi petreacă tot restul vieţii. A luat decizia de a divorţa după ce a aflat că acesta era și cu o altă femeie de aproximativ un an de zile. Artista o cunoştea pe Alexandra, amanta soțului ei.

Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o… Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru Fanatik.

Citeste si Matilda Pascal Cojocărița, victima violenței domestice. Cântăreața a povestit cu ochii în lacrimi: „N-am meritat asta, eram un om corect”