Matilda Pascal Cojocărița, victima violenței domestice. Cântăreața a povestit cu ochii în lacrimi: „N-am meritat asta, eram un om corect”

Puțini știu că Matilda Pascal Cojocărița (64 de ani) a fost bătută de fostul soț, în tinerețe. Fermecătoarea cântăreață de muzică populară și-a spus povestea în emisiunea lui Denise Rifai. 

20 mart. 2023, 14:49
Matilda Pascal Cojocărița, victima violenței domestice. Cântăreața a povestit cu ochii în lacrimi: „N-am meritat asta, eram un om corect”

Matilda Pascal Cojocărița susține că în tinerețe a fost victima violenței domestice, însă a rămas în relații americale cu fostul soț, până la moartea acestuia.

Fosta Miss România 1979 (n.r. – prima Miss din România „Muncă, tinerețe, frumusețe”) a fost căsătorită cu Ioan Cojocărița timp de 13 ani. În urma relației a rezultat un băiat, Alin Pascal Cojocărița.

„Îi port respectul acolo unde este – pentru că a murit acum un an -, deoarece mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume: acest copil, Alin. La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirat de lume.

Nu m-a întrebat niciodată unde mă duc, cu cine mă duc în turnee, la spectacole. Probabil era un om interiorizat, un om care suferea în interior, iar uneori se exterioriza prin a lovi.

O făcea! Cel puțin o dată-de două ori pe an o făcea… Dar o făcea urât… Și n-aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram un om corect. A fost primul bărbat în viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat, n-a fost o nenorocire, mi-a rămas un prieten bun, foarte bun, tatăl copilului meu”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița, la Kanal D.

Ulterior, Matilda Pascal Cojocărița l-a părăsit pe Ioan Cojocărița și s-a cuplat cu Ștefan Cigu, care i-a devenit soț.

 

Mesajul dureros al cântăreței Matilda Pascal Cojocărița după decesul fostului soț

 

Anul trecut, după decesul fostului soț, cântăreața a publicat un mesaj emoționant.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață.

De data aceasta, soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna… Ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris solista, în dreptul unei imagini în care apare ea, alături de fostul soț și de fiul lor.