Decizie neaşteptată! „Dansează printre stele”, scos din grila Antena 1

Antena 1 a decis ca DANSEAZĂ PRINTRE STELE, emisiunea produsă de Mona Segall, să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala și semifinala, deși show-ul ar fi trebuit să ajungă la final la sfârșitul lui decembrie.

11 nov. 2014, 16:35
Decizie neaşteptată! „Dansează printre stele”, scos din grila Antena 1

Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeași ediție atat semifinala, cât și finala „Danseaza printre stele„, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audiențe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediții, în serile de marți.

CITEŞTE ŞI „Dansează printre stele”: Ce perechi vor pleca acasă

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane. În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D.

Nici după mutarea în serile de marți, show-ul nu a mers mai bine în audiențe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel național și urban și pe doi pe urban. Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată țara și la orașe.

Şi Serviciul Român de Comedie va ieși din grilă după ediția de mâine.

VEZI ŞI DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Coregrafii PERICULOASE pentru a pune mâna pe 50.000 de euro GALERIE FOTO