Decizie radicală luată de Jador. Vestea care i-a lăsat pe fani fără reacţie: „Renunţ!”

Jador şi-a anunţat fanii din mediul online că a luat o decizie radicală legată de stilul său de viaţă. Artistul a surprins pe toată lumea, dar este convins că aşa îi va fi mai bine.

07 apr. 2022, 10:55
Decizie radicală luată de Jador. Vestea care i-a lăsat pe fani fără reacţie: „Renunţ!”
Decizie radicală luată de Jador

Decizie radicală luată de Jador. Artistul a decis că este momentul pentru o schimbare radicală în viața lui, care cu siguranță o să-i facă bine.

Decizie radicală luată de Jador. Vestea care i-a lăsat pe fani fără reacţie: „Renunţ!”

Jador este decis să renunţe la maşină, mai ales că atunci când a avut accident a fost destul de afectat de pagubele produse la bolidul său de lux. Artistul este gata să renunțe la mașina pe care o are și să o înlocuiască cu un scuter. „Nu aveți idee cât de plăcut este să te plimbi cu scuterul prin oraș. Deci, e de vis. Cred că renunț la mașină și merg cu el. Serios vorbesc, fără caterincă. Te simți liber, e foart tare”, le-a transmis Jador fanilor de pe Instagram.

Ce dietă urmează Jador. Artistul a împărtăşit-o fanilor: „M-am îngrăşat foarte tare şi ţin o cură”

Jador (27 de ani), pe numele adevărat Remus Ionuț Dumitrache, și-a câștigat o mare popularitate participând la emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. De asemenea, Jador a participat și la Survivor România, unde a trecut prin mai multe momente grele. S-a născut în județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar „G.J. Caniciov” Parincea. Provine dintr-o familie penticostală, iar părinții săi au o pescărie care se află în piața mare din Bacău. Înainte de a face muzică, Jador absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice. La un moment dat își anunțase fanii că vrea să facă și un master!

Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat. Tarifele percepute la evenimente au crescut considerabil după ce artistul a participat la mai multe reality show-uri