Decizie ŞOC la Petrolul. Răzvan Lucescu a fost dat afară, vezi cine i-a luat locul

Egalul înregistrat de Petrolul luni, la Târgu Jiu, coroborat cu înfrângerea din etapa precedentă, în faţa lui CFR Cluj, şi eliminarea din Liga Europa, i-au determinat pe şefii prahioveni să ia măsuri, demiţându-l pe antrenorul principal, Răzvan Lucescu.

16 sept. 2014, 13:46
Decizie ŞOC la Petrolul. Răzvan Lucescu a fost dat afară, vezi cine i-a luat locul

Petrolul a anunţat şi pe pagina de Facebook a clubului că Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul echipei.

După egalul de luni seara, de la Tîrgu Jiu, scor 1-1, Răzvan Lucescu nu lua în discuţie o eventuală despărţire de ploieşteni, el declarând: „Azi am avut un față un adversar bun, care intră în grupul celor șase. Am început prost, am primit acel gol foarte repede, influențând starea de spirit a jucătorilor. 1-1 de la pauză mi-a dat spereanțe că vom câștiga jocul, ocaziile mari ne-au aparținut nouă, în special în repriza secundă.

Fără Pecanha, Teixeira, Geraldo și Albin e greu. Sunt absențe importante în jocul nostru. Pe parcusul unui an contează conjunctura. Dacă vom fi bine și vom avea încredere, putem obține cele trei puncte cu Steaua „.

Răzvan Lucescu fusese numit pe 11 martie în funcţia de antrenor al Petrolului, el semnând atunci un contract valabil până în vara lui 2015.

Şefii Petrolului îl vor instala în locul lui Răzvan Lucescu pe Gigi Mulţescu, a cărui prezentare oficială va fi făcută miercuri, la ora 14.00.

Am primit astăzi la prînz un telefon de la Petrolul. Adi Crîngu m-a sunat. Mi-au spus că vor avea o discuţie cu Răzvan şi m-au întrebat dacă ar putea să se bazeze pe mine. M-am întîlnit după aceea cu domnul Capră la Bucureşti.

Contractul meu va fi pe un an jumătate. Obiectivul meu este să iau titlul. Există o clauză în care se arată că, dacă nu termin pe primele două locuri, pot fi dat afară. Voi primi 8.000 de euro pe lună!„, a declarat Gigi Mulţescu, la Look TV.

După 7 etape, Petrolul este pe locul 4 în Liga 1, la patru puncte de lideul Steaua. Sezonul trecut, ploieştenii au încheiat sezonul pe locul 3.