Decizie ŞOC luată de Gică Popescu. „Nu vreau să te văd!”

Gică Popescu nu şi-a revenit din punct de vedere psihic după ce a fost încarcerat, motiv pentru care suportă extrem de greu perioada de detenţie de la penitenciarul Rahova.

22 iul. 2014, 06:15
Decizie ŞOC luată de Gică Popescu. „Nu vreau să te văd!”

Gică Popescu estev vizitat de mai mulţi prieteni care încearcă să-i ridice moralul.

„Dan Petrescu şi Bogdan Stelea l-au vizitat la Rahova, iar Gică Hagi se ocupă în mare parte de afacerile sale şi de şcoala de fotbal a cumnatului său de la Craiova. La rândul său, Ilie Dumitrescu îl susţine şi el cu tot ce poate”, au dezvăluit apropiaţi ai lui Gică Popescu pentru Fanatik.

Un alt mare fost fotbalist, Hristo Stoicikov, a dorit să meargă să îl viziteze la puşcărie pe Gică Popescu, dar „Baciul” a refuzat!

„Stoicikov este un tip care are o prietenie aparte cu Gică Popescu şi Gică Hagi. Lui Hristo nu i-a venit să creadă, la început, că un asemenea jucător uriaş al României a ajuns la puşcărie. După ce a aflat că a murit şi tatăl fostului său coleg, Hristo i-a transmis prin nişte apropiaţi comuni lui Popescu că vrea să îl viziteze la Rahova. Însă Gică nici nu a vrut să audă despre aşa ceva. Le-a spus prietenilor săi să îi transmită lui Stoicikov că îi mulţumeşte pentru faptul că este alături de el, dar nu vrea să fie văzut de Hristo într-un asemenea cadru„, a mai dezvăluit sursa Fanatik.