Decizie surprinzătoare! O cunoscută prezentatoare renunţă la televiziune!

Prezentatoarea TV a spus cine o va înlocui în următoarea perioadă.

30 apr. 2018, 06:49

Dana Chera a anunțat că se află pentru ultima oară în postura de gazdă a emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Prezentatoare a povestit cum a venit ideea emisiunii și de ce nu a crezut de la început în succesul formatului.

„Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis ‘nu știu dacă mă potrivesc cu formatul’, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”.

Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important. Cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a spus Dana Chera sâmbătă seara.

Prezentatoarea TV a spus și cine o va înlocui în următoarea perioadă, cât ea va deveni mamă pentru a treia oară. Este vorba despre Cătălina Porumbel.

În luna ianuarie, Dana Chera a anunțat că a divorţat de omul de afaceri Bogdan Grecu, alături de care are doi copii, o fată în vârstă de 14 ani şi un băiat de 11 ani.

Vedeta a dezvăluit la începutul anului că este însărcinată din nou.

„Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot duce sarcina la capăt”, a declarat.