Decizie uluitoare în cazul părinţilor care şi-au abandonat copilul într-o pădure. Au fost repuşi în drepturile părinteşti

Surpriză în cazul tinerilor care şi-au abandonat bebeluşul în într-o pădure din Prahova. Ieşiţi de curând din închisoare, unde au stat cinci ani, ei au primit voie acum de la judecători să reintre in drepturile părinteşti şi să-şi poată lua copilul înapoi.

RomaniaTV.net
08 sept. 2017, 08:06
Decizie uluitoare în cazul părinţilor care şi-au abandonat copilul într-o pădure. Au fost repuşi în drepturile părinteşti

Tânăra, acum în vârstă de 27 de ani, a născut în noiembrie 2012. Imediat după ce s-a externat şi-a luat bebeluşul şi împreună cu tatăl copilului au mers la o mănăstire din Prahova. Aveau de gând să-şi abandoneze acolo bebeluşul. Pentru că era foarte aglomerat, cei doi s-au speriat şi au decis să-l lase pe micuţ la marginea unei păduri.

Bebeluşul a fost găsit întâmplător de un trecător. Era îngheţat şi aproape mort. A fost dus la spital, iar din fericire a supravieţuit. Cei doi tineri au fost apoi condamnaţi şi au ajuns după gratii. Au ispăşit jumătate din pedeapsă, iar între timp bebeluşul a ajuns în plasament la bunicii din partea tatălui.

După ce au ieşit din închisoare, cei doi tineri s-au căsătorit şi au vrut să-şi recupereze copilul. Şi-au găsit un loc de muncă, iar Tribunalul Prahova i-a repus în drepturile părinteşti.

Citeşte şi Bebeluş aruncat în WC-ul din fundul curţii, poliţiştii l-au salvat în ultima secundă