Decizie unică a unei instanţe din România. Un bărbat primeşte despăgubiri de la fosta soţie fiindcă a fost umilit în faţa copiilor

Un tată a obţinut de la fosta soţie despăgubiri în valoare de 7.000 lei, de la instanţa din Galaţi. Femeia l-a denigrat pe acesta în faţa celor doi copii minori, astfel că fostul soţ a dat-o în judecată.

24 oct. 2020, 16:27
Decizie unică a unei instanţe din România. Un bărbat primeşte despăgubiri de la fosta soţie fiindcă a fost umilit în faţa copiilor

Încă din 2014, ea „manipulează şi alinenează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, se arată în decizia instanţei. De altfel, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte tarziu la întâlnirile cu tatăl. Ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

Citeşte şi AVEREA COLOSALĂ pe care Raluca şi Walter Zenga trebuie să o împartă la DIVORŢ

Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (…) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: „vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?„, se arată în motivarea Judecătoriei Galaţi, care a obligat-o pe femeie la plata de despăgubiri în valoare de 7.000 de lei către fostul soţ.

În replică, femeia a spus că bărbatul vrea doar să se răzbune din cauza divorţului, pentru că ea a fost acuzată pe nedrept de adulter. Totuşi, decizia din 2013 a instanţei spune că femeia chiar şi-a înşelat soţul.