Declaraţia şocantă a unui cunoscut STAR ROCK: Dependenţa de steroizi mi-a micşorat BĂRBĂŢIA

Unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile a recunoscut într-un interviu acordat unei reviste americane faptul că dependenţa de steroizi i-a afectat mărimea penisului. Rod Stewart spune că bărbăţia lui era mult mai mare.

15 mai 2013, 12:00

La 68 de ani, Rod Stewart recunoaşte că în timp ce anumiţi bărbaţi sunt norocoşi, el nu a fost, după ce penisul lui s-a micşorat în urma consumului de steroizi, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi S-a născut FĂRĂ PENIS, dar asta nu l-a oprit să se culce cu peste 100 de femei

M-am dezamăgit pe mine în timpul turneelor de la sfârşitul anilor 1980 şi am devenit dependent de steroizi. În acele zile nu aveam căşti în urechi, iar trupa era din ce în ce mai zgomotoasă şi mai beată şi eu continuam să îmi stric vocea. Steroizii dezumflă orice membrană, inclusiv penisul, şi asta trebuie să faci dacă trebuie să participi la un concert şi nu poţi să cânţi„, a spus vedeta.

Citeşte şi Bărbatul cu cel mai mare PENIS din LUME debutează în muzică. ASCULTĂ AICI PRIMA LUI MELODIE!

Starul rock a descoperit că există un cost mare pentru folosirea drogurilor respective. Lua steroizi pentru a-şi salva vocea, numai că pastilele i-au perforat stomacul. Mai mult, din cauza lor avea şi halucinaţii. Cu toate că recunoaşte că are penisul mai mic, Stewart a trecut de aceste efecte adverse, având opt copii cu patru femei diferite, cu vârste cuprinse între doi şi 50 de ani.

Citeşte şi Viaţă sexuală: Ce trebuie să ştii despre penis

Mai mult, bărbatul recunoaşte că mai foloseşte astfel de medicamente, odată pe an, atunci când nu poate susţine un anumit concert.