Declaraţie bombă a fostei asistente a lui Sârbu: Cum a fost înlocuită Teo cu Măruţă

Adrian Sârbu este acum istorie pentru Pro TV, însă, acesta a fost cel care a transformat oameni simpli în vedete. Fosta sa asistentă personală a dat din casă şi spune că principala regulă din trust era să nu intre nimeni pe post fără acordul lui Sârbu.

01 sept. 2015, 09:19
Declaraţie bombă a fostei asistente a lui Sârbu: Cum a fost înlocuită Teo cu Măruţă

„Selectia vedetelor era extrem de serioasa, nu conta de unde veneai, ce ai facut, cine a dat telefoane pentru tine. Erai ok sau nu, asta depindea de “ochiul” lui Adrian Sarbu care mergea intotdeauna la sigur”, a povestit Doina Gradea pentru un blog.

Aceasta a continuat: „Eu am fost asistenta personala a lui Adrian Sarbu din 1995 pana in 2004 si Corporate Affairs Director din 1998 pana in 2004. În toată perioada asta, eram non stop lângă Adrian Sârbu. (…) Nu de putine ori primeam telefoane de la persoane importante care, cu emoție și jenă în glas, ne rugau măcar să întâlnim candidatul/candidata la postul de vedetă”, scriea www.oaresuntunporc.ro.

După Andreea Esca și Florin Călinescu, „vedeta zilei” este Cătălin Măruță, despre care Doina Gradea spune că este „un paradox al televiziunii din România” și pe care îl numește „non-vedeta perfectă”. Totodata, Gradea povestește și cum erau selectat vedetele postului care trebuiau să „transmită spiritul PRO”.

Doina a explicat și care erau regulile vremii: „Regula în PRO TV era că nu intra nimeni pe post fara acordul lui Adrian Sârbu pentru că el stia cel mai bine dintre toti  dacă acea persoana este potrivita sau nu.  Avea un al 6-lea simt în materie de televiziune. Lucrurile nu se rezumau la doar “sa treci sticla”, cum e o vorba în televiziune pentru cei care apar la TV si pot transmite dincolo de sticla ecranului televizorului. După ce trecea de toate filtrele si, la final, de cel mai important, orice viitoare vedeta PRO TV era “intampinată” de Adrian Sârbu în persoană, printr-o întâlnire și o discutie de “bine ai venit” și “totul va fi ok, avem noi grija de tine”.

Citeşte şi A plecat de la PRO TV. Avea poate cel mai mare salariu din România