Declaraţie halucinantă. 80% din femeile STS sunt fertile. Serviciul asigură perpetuarea naţiei

Directorul STS, Marcel Opriş, face declaraţii uluitoare despre Serviciul pe care îl conduce. El a declarat, la comisiile parlamentare de buget-finanţe, că "jumătate din personalul STS e feminin, iar din personalul feminin, 80% e fertil".

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 15:20
Declaraţie halucinantă. 80% din femeile STS sunt fertile. Serviciul asigură perpetuarea naţiei

Marcel Opriş a precizat, în faţa parlamentarilor, că bugetul STS este în scădere faţă de anul trecut, fiind de aproximativ 250 de mililioane de lei, din care 156 de milioane de lei sunt cheltuieli de personal.

Şeful STS a înşirat toate cheltuielile Serviciului, arătînd că 2 milioane de lei merg la asistenţă socială.

În Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, jumătate din personal e feminin, iar din personalul feminin, 80% e fertil, aşa că avem nenumărate colege care beneficiază de asistenţă socială, fiind în îngrijire sau procreere de copil”, a spus Opriş.

Informaţiile oferite de şeful STS i-au făcut pe cei prezenţi în sală să izbucnească în râs, drept pentru care acesta s-a văzut nevoit să mai vină cu nişte explicaţii.

„Da, păi asta e realitatea. Să ştiţi că asigurăm perpetuarea naţiei române acolo şi a naţionalităţilor conlocuitoare care lucrează la noi. Depinde ce limbă stăpâneşte fiecare„, a spus Opriş.

Directorul STS a mai precizat că bugetul este mic, că lipsesc nişte bani, dar că Serviciul se va descurca.

Bugetul STS, în sumă de 250.418.000de lei, în scădere cu 1,38 faţă de 2011, a fost adoptat cu 23 de voturi „pentru”, 20 de voturi „împotrivă” şi o abţinere.


loading...
Partenerii noștri