DECLARAŢIE HALUCINANTĂ. Jeremy Clarkson, despre maşina care l-a omorât pe Paul Walker: Puterea ei e sălbatică

Starul din seria "The Fast and The Furios" a decedat sâmbătă, alături de prietenul său, un pilot de curse. Paul Walker şi amicul său se aflau într-un Porsche Carrera GT, una dintre cele mai puternice autoturisme din lume. Bolidul a fost testat de băietii de la Top Gear, iar verdictul este unul dur: "Dacă faci o greşeala, maşina asta îţi rupe capul!", spunea Jeremy Clarkson despre bolidul de sute de cai putere.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 21:04
DECLARAŢIE HALUCINANTĂ. Jeremy Clarkson, despre maşina care l-a omorât pe Paul Walker: Puterea ei e sălbatică

Paul Walker, cunoscut pentru seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. Autoturismul a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp sau un copac şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului. În înregistrare se vede cum autoturismul Porsche, în care se afla actorul şi un prieten al acestuia, arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie. Practic, Paul Walker a ars de viuîn Porche-ul în care se afla şi care s-a lovit violent de un copac.

Vezi: Imagini teribile de la accidentul mortal al lui Paul Walker VIDEO

Acest tip de maşină a fost prezentat pe larg intr-un material marca TOP Gear. „Trebuie sa fii treaz ca sa poti sa conduci masina asta! Puterea ei e salbatica iar manevrabilitatea e pe muchie de cutit, dar daca reusesti toate astea, merita din plin.  Este o masina fenomenala, iti distruge creierii de buna ce este. Nici macar STIG, cel mai bun pilot de la TOP Gear nu a reusit sa controleze bolidul intr-un viraj simplu la viteza mare”, spunea Jeremy in 2009, atunci cand a test-o, potrivit Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Paul Walker, ultimul mesaj pe Twitter: „Băieţii s-au întors. Sunteţi gata?”

Numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorii Vin Diesel, James Franco, Dwayne Johnson, Jessica Alba şi regizorul Roland Emmerich, şi-au exprimat, duminică, pe Twitter, regretul faţă de moartea actorului american Paul Walker.

Vin Diesel, distrus după moartea lui Paul Walker. Vezi mesajul emoţionant postat pe Facebook