DECLARAŢIE SCANDALOASĂ: Patrizia de la Master Chef este o SCORPIE şi acasă

Italianca de la "Master Chef" pare să fie şi în viaţa de toate zilele la fel de dură precum este la televizor. Are peste 40 de ani, vârstă la care Patrizia Paglieri s-a despărţit deja de două ori. Mai mult, se pare că are o relaţie tensionată cu fiul ei, Francesco (17 ani). Toate aceste dezvăluiri le-a făcut pentru Click un apropiat al juratei.

25 nov. 2014, 19:30
DECLARAŢIE SCANDALOASĂ: Patrizia de la Master Chef este o SCORPIE şi acasă

Cine se uită la noul sezon al concursului culinar de la PRO TV îşi dă seama că Patrizia Paglieri are stofă de „scorpie”, atât în emisiune, cât şi acasă. Cei care au lucrat cu ea au spus că este foarte dură şi că abia au rezistat lângă ea. Acest lucru se poate vedea şi în emisiunea „MasterChef„, unde îi terorizează pe concurenţii din emisiune. S-ar părea că Patrizia este la fel şi acasă, căci a reuşit să dea cu piciorul la două căsnicii. Chiar ea a mărturisit înainte de a începe show-ul de la PRO TV că a avut „două căsnicii dezastruoase”.

Dintr-una dintre căsnicii s-a născut fiul ei, Francesco, căruia i-a spus că tatăl său a murit. Momentele tensionante continuă. Patrizia se ceartă și cu nora ei.

Chef Patrizia e o scorpie și acasă„, a mărturisit un apropiat al juratei.

Citeşte şi: MASTERCHEF, dezvăluiri INCREDIBILE. Un concurent spune că show-ul nu este decât un film foarte bine regizat