MASTERCHEF, dezvăluiri INCREDIBILE. Un concurent spune că show-ul nu este decât un film foarte bine regizat

Un fost concurent de la MasterChef America a făcut o serie de dezvăluiri care au inflamat spiritele în toat lumea.

10 nov. 2014, 09:56
MASTERCHEF, dezvăluiri INCREDIBILE. Un concurent spune că show-ul nu este decât un film foarte bine regizat

MASTERCHEF. După ce a încheiat conturile cu producătorii emisiunii de talente în bucătărie, Ben Starr, un fost concurent, a spus că întregul show este doar o elaborată și bine construită ficțiune și că fiecare replică este gândită și scrisă de către scenariști, scrie libertatea.ro. „Emisiunea nu este o competiție, ci o ficțiune foarte bine realizată”, spune Ben.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR 3 NOIEMBRIE: Chef Dumitrescu nu va mai mânca cald acasă după aceste imagini

El a declarat în presa de peste Ocean că în spatele show-ului există angajați cu minți luminate care pregătesc cu atenție fiecare replică și dictează fiecare gest pe care concurenții trebuie să îl facă.

În sprijinul afirmațiilor sale, fostul concurent de la MasterChef SUA a dat publicității un pasaj din contractul pe care a fost nevot să îl semneze în momentul în care a început colaborarea lui cu celebra emsiune.

Citeşte şi MASTERCHEF 27 OCTOMBRIE: Proba care le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor. La propriu

„Depturile cedate Producătorului includ dreptul de a edita, tăia, rearanja, adapta, modifica, ficționaliza și a schimba materialul. Înțeleg că apariția mea în cadrul seriei poate fi defăimtoare, rușinoasă, umilitoare, poate aduce atingere imaginii mele și mă poate pune într-o lumină falsă”, se arată în contractul lui Ben.