DECLARAŢIE-ŞOC a fiului mamei Omida. Oana Zăvoranu vrea să meargă iar la vrăjitoare

Fiul mamei Omida, confident al Oanei Zăvoranu, susţine că vedeta i-a cerut ajutorul pentru că vrea să apeleze iar la ajutorul vrăjitoarelor.

29 sept. 2014, 14:19
DECLARAŢIE-ŞOC a fiului mamei Omida. Oana Zăvoranu vrea să meargă iar la vrăjitoare

Într-una dintre întâlnirile mele cu Oana Zăvoranu, la dânsa acasă, am avut o discuţie mai lungă. Mi s-a plâns referitor că are probleme cu vrăjitoarele, câţi bani, dacă găsim vreo metodă. Oana este o femeie cultă, citită şi ştie de rău, de bine, Yin si Yang şi celelalt opoziţii. Simţămintele ei arată că în viaţa ei de toate zilele nu este ceva natural de la natură. Sunt nişte imixtiuni supranaturale care o deranjează„, a declarat Viorel Moţoi, fiul mamei Omida.

Oana Zavoranu s-ar putea impaca in curand cu vrajitoarele Vanesa si Melisa daca ii dau inapoi bunurile furate, despagubiri de aproape o jumatate de milion de euro si ii cer scuze in mod public, in genunchi.

Sambata, actrita s-a intalnit la un birou de mediere cu avocatii celor doua, pe care le acuza de mai bine de trei ani ca ar fi inselat-o. Decizia ar trebui luata pana luni, cand este ultimul termen de judecata.