Declaraţii contradictorii în cazul accidentului lui Huidu VIDEO

În timp ce avocatul realizatorului TV Şerban Huidu a susţinut că familia şoferului mort în accidentul de acum o lună şi jumătate primeşte periodic bani de la clientul său, văduva victimei neagă. Mai mult, femeia spune că Şerban Huidu nu a vizitat-o niciodată, aşa cum s-a scris în presă.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 07:15
Declaraţii contradictorii în cazul accidentului lui Huidu VIDEO

În urmă cu două săptămâni, avocatul lui Huidu declara pentru România TV că văduva lui lui Ştefan Balogh, cel care se afla la volanul Loganului, ar primi bani perioadic de la ei. „Noi virăm în cont o sumă de bani periodică, apreciată de către noi. Echivalentul? Am apreciat oarecum salariul pe care l-ar fi adus în casă soţul doamnei Balogh„, a spus Ioan Mânjină, avocatul lui Şerban Huidu.

Femeia spune însă că nu ştie nimic despre aceşti bani. „Am primit bani doar pentru înmormântare şi pentru pomană, altceva nimic. Şi cuantumul salariului despre care vorbea? Nu am nicio înţelegere cu dânsul pe treaba asta”, a spus soţia lui Ştefan Balogh.

Femeia neagă şi faptul că Şerban Huidu ar fi vizitat-o vreodată.

Trei oameni au murit în urma accidentului de la mijlocul lunii octombrie, după ce maşina condusă de Şerban Huidu a pătruns pe contrasens şi a lovit o Dacia Logan. Şoferul Loganului a murit pe loc, pasagerul din dreapta la scurt timp după accident, iar ocupantul locului din spate a decedat la spital, două zile mai târziu.