DECLARAŢII HALUCINANTE ale unei consiliere în cazul arestării lui Oprescu: E o schemă „win-win” şi „win-lose”

Simona Creţu, consilier general la Primăria Capitalei, susţine că arestarea lui Sorin Oprescu ţine de o schemă pusă în aplicare de cineva care i-ar fi vrut răul edilului. Consiliera invocă "emoţiile negative" şi crede că totul ţine de legea atracţiei universale. 

10 sept. 2015, 09:15
DECLARAŢII HALUCINANTE ale unei consiliere în cazul arestării lui Oprescu: E o schemă „win-win” şi „win-lose”

Simona Creţu, consilierul general în Consiliul General al Municipiului București, face o serie de declaraţii de domeniul fantasticului în cazul arestării lui Sorin Oprescu. 

Invocând o lege a atracţiei universale, consiliera spune că ea a scris pe foaie că DNA anchetează și apoi procurorii asta au făcut în cazul lui Sorin Oprescu,.

„Da, e o schemă „win-win” și „win-lose”, adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el. Domne, nu face nu știu ce. Eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa„, a declarat Simona Creţu, consilier general la Primăria Capitalei, potrivit dcnews.ro.

Explicaţiile consilierului general sunt imposibil de înţeles. Lipsa de coerenţă şi de logică duce discursul Simonei Creţu într-o zonă de domeniul fantasticului. Peste toate, consilierul vorbeşte despre legăturile dintre persoane apropiate şi artişti internaţionali.

„Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adică eu când îl chemam pe el apărea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodată Enrique și sunt niște cântăreți pe care-i vezi când te gândești la numele lui, deci zic Sorin, pac, îi apare melodia”, mai spus Simona Creţu.

Simona Creţu a ţinut să mai precizeze şi că Sorin Oprescu a luat mită cu inima închisă, fără voia sa şi acest lucru a dus reţinerea acestuia. „Când faci cu inima închisă el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic să faci ceva cu voința pentru că ai inima mai tare și efectiv, că nu, nu mai era logic, deci în momentul în care-l prinseseră pe Moni Wigler, care era consilierul lui și era așa, el nu trebuia să mai ia, era logic, că altfel, îl înfunda și pe ăla și pe el„, a mai spus ea.

Simona Creţu a ajuns consilier în cadrul Primăriei Capitalei cu susţinerea PDL. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Jurnalism din Bucureşti şi ţine cursuri despre legea atracţiei universale. Simona Creţu a intenţionat şi să candideze la Preşedinţia României.

Citeşte şi: MOTIVARE. De ce a fost ARESTAT Sorin Oprescu: „Edilul NU a contestat că a luat bani”