DECLARAŢII INCREDIBILE ale soacrei pedofilei din Giurgiu: „A zis că poate face şi ea rost de bani” VIDEO

Soacra pedofilei din Giurgiu rupe tăcerea. La trei luni după ce a oripilat pe toată lumea, Roxana Onu, femeia care şi-a abuzat sexual copiii, e dată de gol de soacra ei, care s-a destăinuit în exclusivitate pentru România TV. Femeia a recunoscut că şi-a însoţit deseori nora pedofilă la bancă pentru a ridica banii primiţi de la perverşi din Occident în urma activităţii de videochat. Materialul a fost filmat de jurnaliştii România TV cu camera ascunsă.

18 apr. 2016, 18:36
DECLARAŢII INCREDIBILE ale soacrei pedofilei din Giurgiu: „A zis că poate face şi ea rost de bani” VIDEO

A zis că poate face şi ea rost de bani. Am ridicat şi eu de vreo trei ori. Cu totul, aşa, nu ştiu dacă sunt 20 şi ceva de milioane. Întotdeauna am mers cu ea„, a spus soacra femeii.

Procurorii vorbesc, însă, de peste 45.000 de dolari pe care femeia i-a încasat în schimbul înregistrărilor şocante care au ajuns la clienţii ei din Statele Unite, Marea Britanie, Belgia şi Olanda. Anchetatorii spun că fetiţa familiei Onu a suportat molestările mamei încă de la vârsta de patru luni.

Citeşte şi Striptease în clasă: Profesoara a făcut show în faţa elevilor care filmau VIDEO

Noaptea când dormeam noi, nu ştiu ce se-ntâmpla. Oricum, casa e destul de lungă… Ea dormea acolo, în spate… Nu ştiu ce a-mpins-o. Chiar nu ştiu. Pe baza ei s-au prins cazuri mult, mult mai grave„, a adăugat aceasta.

La audieri, mama pedofilă a recunoscut tot.

După ce am terminat liceul, m-am ocupat doar cu activităţi de videochat. Eu am avut inițiativa de a face videochat cu fiica mea în vârstă de 4 luni. Astfel, unii dintre clienţi cunoșteau faptul că născusem, întrucât făcusem videochat şi în perioada cât am fost însărcinată. Mi-au cerut să o dezbrac, după care treptat să o ating. Am fost de acord şi contra unor sume de bani, la cererea clienţilor, am făcut diferite show-uri. Unii îmi trimiteau sume de 500 de dolari, alţii suma de 100 de dolari„, este menţionat în referatul procurorilor.

Citeşte şi Femeia care şi-a molestat fetiţa pentru videochat riscă o pedeasă URIAŞĂ. Primele declaraţii ale soţului