Declaraţii-şoc: Taximetriştii-pirat de la Otopeni TÂLHĂRESC clienţii cu ajutorul poliţiştilor VIDEO

Publicat: Vineri, 07 Septembrie 2012 12:24 // Actualizat: Vineri, 07 Septembrie 2012 14:31 // Sursa: România TV

Taximetriştii-pirat, care îşi fac veacul în faţa Aeroportului Otopeni, tâlhăresc clienţii cu ajutorul poliţiştilor. Afirmaţia aparţine chiar unuia dintre taximetrişti. Mărturia celui care a lăsat-o pe studenta japoneză în pădure, împreună cu combinatorul ucigaş, a fost înregistrată în exclusivitate de o echipă România TV.

Răzvan Viorel Covali, taximetristul care a dus-o în pădure pe Yurica Masuno, a dezvăluit o parte din grozăviile la care se pretează colegii lui de breaslă.

"Să vezi ce tâlhării se fac! Deci, fii atent ce se face în aeroport de către piraţi, mână-n mână cu poliţiştii! Acostează clienţi. Clientul, să zicem, cere în Bucureşti. El nu o ia spre Bucureşti. Face dreapta, pe Jandarmeriei. Că e pustiu. E pădurea aia. Îl tâlhăreşte, îi ia banii, 600-700 de euro", a dezvăluit Răzvan Viorel Covali.

Sub pretextul unei defecţiuni, maşina se opreşte în dreptul pădurii. Tânărul spune că, în acest moment, îşi intră-n rol cel de-al doilea taximetrist. "În Jandarmeriei îi ia tot ce are ea pe ea: bani, telefon, tot. Ăsta se duce la aeroport, îl cheamă pe poliţistul de la aeroport cu care au ei blaturi. "Băi, şefule, am făcut-o. Vezi că i-am luat uneia nişte bani". Ce face gaborul? Se duce în catalog, scoate poza lui, pentru că îi au şi ei fotografiaţi, scanaţi", a mai spus taximetristul.

Răzvan Viorel Covali susţine că poliţiştii îi acoperă contra-cost pe taximetriştii tâlhari. "Scoate poza din dosar, i-o aruncă în sertar. Din calculator, din baza de date, îi sterge poza. Vine ăla care a fost tâlhărit, dă declaraţie. "Bă, dacă-l vezi în catalogul ăsta îl recunoşti?" "Da." Îi pune catalogul, ăla normal că n-are cum să recunoască dacă i-a scos poza şi i-a lăsat-o în sertar. Ce zice gaborul de la aeroport? "O fi de la aeroportul celălalt din Bucureşti. "Du-te, găseşte-l şi vino cu el la mine". Gaborul îl cheamă înapoi pe taximetristul-pirat: "Vezi că i-ai luat clientului bani. Vezi că jumătate sunt ai mei! Poliţistul ştie exact cât, pentru că cel tâlhărit declară în declaraţie! Taman bine ştie poliţistul cât să-i ceară! Sunt poliţişti acolo care rezistă de pe vremea lui Ceauşescu. Tot ce se face, se face cu acordul lor!", a adăugat taximetristul.

Faptul că victimele reclamă că au fost tâlhărite abia după ce ajung la destinaţie, face ca centralizarea acestor cazuri să fie imposibil de făcut. Până la această oră, reacţia oficială a Poliţiei nu a sosit.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 sep 16:38
...href="http://www.rtv.net/declaratii-soc-taximetristii-pirat-de-la-otopeni-talharesc-clientii-cu-ajutorul-politistilor-video_43454.html" target="_blank">www.rtv.net.     ...
07 sep 14:11
...aia. Îl tâlhăreşte, îi ia banii, 600-700 de euro”, a dezvăluit Răzvan Viorel Covali. Citeste mai mult si vezi VIDEO pe RTV.NET...
1
EUR
4.7635
RON
14 Nov
noapte 12 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H