Fratele educatoarei ucise, detalii cutremurătoare despre teroarea îndurată de femeie: „De 10 ani are interdicții. E avocat și diavol”

Fratele educatoarei, ucisă în București, a făcut declarații înfiorătoare despre traiul de coșmar pe care sora lui a trebuit să-l îndure timp de 10 ani.

16 aug. 2021, 16:40
Fratele educatoarei ucise, detalii cutremurătoare despre teroarea îndurată de femeie: „De 10 ani are interdicții. E avocat și diavol”

Fratele educatoarei de 48 de ani, ucisă în propria locuință din sectorul 2 al Bucureștiului, a făcut primele declarații despre teroarea pe care a îndurat-o timp de 10 ani din cauza fostului soț.

Membrul familiei a declarat îndurerat că îi este frică pentru siguranța copiilor, mai ales pentru că nu mai are încredere în autorități. Fratele femeii a afirmat că în 10 ani, s-au făcut nenumărate reclamații la Poliție însă nu a fost luată nicio măsură.

„Neputință, frică nu, pentru mine, dar pentru copii da, e în liberate un criminal, trebuie să dormim cu ușa închisă, ne este frică, nu știm ce o să facă, a omorât o femeie. De 10 ani are interdicții, denunții. Nu stiu ce sa zic de Politia Română, n-au luat nicio măsură. El nu a respectat nimic, e avocat și diavol. El poate convinge pe oricine ca vinovatii suntem noi.

Sora-mea când ne suna, o făcea când nu era el în casa, când era cu el în casa nu putea să vorbească la telefon. Are o mulțime de denunţuri, 10 ani de denunţuri.

Fetele cred ca nici nu si-au dat seama ce s-a intamplat. Odată ce propria fată merge la Poliție sa facă denunție, îi e teamă de el. Le este teamă de tatăl lor, trebuie să le fie teamă, e un criminal în libertate”.

Educatoare din Capitală, înjunghiată fără milă în propria locuință. Criminalul se plimbă liber de trei zile

Educatoarea

ucisă avea ordin de protecție împotriva fostului soț. Vecinii au spus că au reușit să o convingă pe femeie să îl primească în casă, dar se pare că în urma unui conflict spontan bărbatul a bătut-o și apoi a înjunghiat-o mortal. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de un echipaj SMURD a doua zi.

Nu e prima dată când fostul soț al victimei este violent. Potrivit vecinilor, își agresa frecvent soția și pe fiicele sale.

Incidentul cumplit s-a petrecut în urmă cu trei zile în apartamentul femeii de 48 de ani, situat vizavi de Spitalul Fundeni din Capitală.

Potrivit primelor informații, totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi. La un moment dat, soțul femeii ar fi bătut-o și apoi a înjunghiat-o de mai multe ori. Educatoarea a murit din cauza rănilor suferite.

Vecinii şi cei care cunosc această familie sunt șocați de cele întâmplate. Potrivit acestora, în familie mai erau certuri dar nu credeau că se va ajunge la acest deznodământ tragic. La apartamentul femeii, prietenii şi cunoscuții au depus lumânări şi coroane de flori.

Oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi sunt în căutarea soțului femeii.