Educatoare din Capitală, înjunghiată fără milă în propria locuință. Criminalul se plimbă liber de trei zile

Crimă oribilă în București! O educatoare a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă. Principalul suspect este chiar fostul soț al victimei, care e căutat de polițiști în acest moment.

15 aug. 2021, 20:13
Educatoare din Capitală, înjunghiată fără milă în propria locuință. Criminalul se plimbă liber de trei zile
Alertă în Olt. Tânără de 20 de ani plecată să cumpere țigări, de negăsit

Educatoarea ucisă avea ordin de protecție împotriva fostului soț. Vecinii au spus că au reușit să o convingă pe femeie să îl primească în casă, dar se pare că în urma unui conflict spontan bărbatul a bătut-o și apoi a înjunghiat-o mortal. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de un echipaj SMURD a doua zi.

Nu e prima dată când fostul soț al victimei este violent. Potrivit vecinilor, își agresa frecvent soția și pe fiicele sale.

Incidentul cumplit s-a petrecut în urmă cu trei zile în apartamentul femeii de 48 de ani, situat vizavi de Spitalul Fundeni din Capitală.

Potrivit primelor informații, totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi. La un moment dat, soțul femeii ar fi bătut-o și apoi a înjunghiat-o de mai multe ori. Educatoarea a murit din cauza rănilor suferite.

Vecinii şi cei care cunosc această familie sunt șocați de cele întâmplate. Potrivit acestora, în familie mai erau certuri dar nu credeau că se va ajunge la acest deznodământ tragic. La apartamentul femeii, prietenii şi cunoscuții au depus lumânări şi coroane de flori.

Oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi sunt în căutarea soțului femeii.

Crimă terifiantă în Bistriţa. O femeie oarbă a fost ucisă cu un topor de cumnatul ei. Înfiorător ce a făcut individul după comiterea faptei

Caz sângeros în localitatea Leşu din Bistriţa-Năsăud. O femeie oarbă a fost ucisă cu bestialitate un un topor. Cel care i-a curmat viaţa în mod brutal este chiar cumnatul acesteia.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani s-a dus marţi după-amiază la sediul Poliţiei şi a mărturisit că şi-a omorât cumnata.

„S-a dus și s-a predat singur la poliție. A mers la ei și le-a spus că și-a omorât cumnata, imediat după ce a comis fapta”, a explicat, primarul comunei Leșu, Sorin Avram, citat de Bistrițeanul.ro.

Cei doi locuiau în case diferite, la 10 metri unul de altul. Femeia era oarbă şi era văduvă de mai bine de 10 ani. Localnicii spun că în sunt în stare de şoc deoarece nu înţeleg de ce bărbatul a recurs la gestul nemilos.

„Nu au avut neînțelegeri. Nici nu era un om scandalagiu. Adică, pe când trăia fratele lui, au fost ceva certuri de la pământ. Dar în afară de aia, nu au mai fost incidente. Oameni în vârstă, amândoi în jur de 70 de ani. Nu știu ce s-a întâmplat. I-a dat cu securea în cap și a omorât-o. Mai mult, nu ar fi fost beat. Chiar nu știm ce s-a întâmplat”, a mai spus edilul.

Femeia a lăsat în urmă patru copii: trei băieți, din care unul locuiește în Spania, și o fată.

Potrivit sursei citate, polițiștii de la Investigații Criminale fac cercetări în cazul omorului. Bărbatul care s-a predat este în custodia poliției. Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.