Declaraţiile Israelei despre starea sa de sănătate: M-am umflat cu 20 de kg. Ce vrea să facă soţul ei

Relaţia Israela cu iubitul ei, Liviu, a stârnit controverse la momentul în care cei doi au făcut-o publică, din cauza diferenţei de vârstă dintre cei doi. În ciuda faptului că au fost criticaţi, cei doi şi-au trăit dragostea, dar acum trec prin clipe teribile.

26 aug. 2015, 16:29
Declaraţiile Israelei despre starea sa de sănătate: M-am umflat cu 20 de kg. Ce vrea să facă soţul ei

Israela este mai în vârstă decât iubitul ei, Liviu, cu 30 de ani, dar asta nu a fost nici pe departe un impediment. Din cauză că suferă de astm, femeia de afaceri a luat cortizon, iar asta i-a adus multe efecte adverse, potrivit Spy News.

Citeşte şi Război între septuagenare. ISRAELA o atacă pe cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu

Israela s-a îngrăşat 20 de kilograme şi se simte rău, dar soţul ei îi este alături. Liviu are de gând să meargă într-un pelerinaj la mai multe mănăstiri ca să se roage pentru sănătatea soţiei lui.

Liviu nu s-a căsătorit cu o milionară şi nici cu o puştoaică. A luat în consideraţie că vor fi probleme. A recidivat astmul meu care a fost sub control în ultimii ani. Am fost tratată cu cortizon şi se ştie că urmările lui pot fi umflatul, îngrăşatul. Eu m-am umflat cu 20 de kg. Cortizonul are efecte mult mai grave care mă afectează. Nu mai iau de trei luni. Sper să mă fac bine. Din acest motiv vreau să vindem casa noastră de oaspeţi pentru că eu nu mai am voie să stau la altitudinea asta. Liviu încă n-a ajuns să-mi dea cu linguriţa„, a declarat Israela.

Citeşte şi ISRAELA VODOVOZ, dezvăluiri incendiare din intimitatea cu LIVIU: „…fac dragoste şi după aceea….”

Eu viaţa fără Israela nu o văd. Ea e sufletul meu. Eu iubesc şi alţi oameni, dar asta nu înseamnă că îmi bat joc de ea. Suntem singuri aici de o perioadă. Vreau să-i demonstrez soţiei mele câtă credinţă am în Dumnezeu şi voi face un pelerinaj care va uni cele patru puncte cardinale. Vreau să ajung la patru mănăstiri mici şi necunoscute. Vreau să mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea soţiei mele şi pentru visul meu să colaborez cu o televiziune„, a spus Liviu.