Declaraţiile lui Carla’s Dreams despre preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: „Nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta”

Declaraţiile lui Carla's Dreams despre preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. În 2019, după câştigarea alegerilor, artistul spunea că nu trebuie blamat pentru meseria pe care a avut-o înainte, întrucât și-a făcut-o foarte bine.

04 mart. 2022, 11:21
Declaraţiile lui Carla’s Dreams despre preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: „Nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta”
Declaraţiile lui Carla's Dreams despre preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Declaraţiile lui Carla’s Dreams despre preşedintele Ucrainei. Unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România a vorbit întotdeauna deschis despre anumite subiecte, fără să se ascundă.

Declaraţiile lui Carla’s Dreams despre preşedintele Ucrainei

Volodîmîr Oleksandrovici Zelenski este președintele Ucrainei, fost comediant, scenarist, producător de filme și politician. La un moment dat, șeful statului chiar a jucat rolul unui președinte care apară țara de invazia armatelor rusești.

În 2019, după ce Zelenski a fost ales preşedinte al Ucrainei, Carla’s Dreams i-a luat apărarea şi spunea despre el că este un manager foarte bun și un bărbat extrem de sofisticat.

Citeşte şi: Volodimir Zelenski a supravețuit la trei tentative de asasinare în câteva zile

El nu este comediant, nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta că un comediant a devenit Președinte. Nu. El este jurist ca și formare, asta e unu.

Doi, este producător de film și de conținut video. El a făcut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel puțin, revelioane, filme. Este și regizor, și scenarist, este și scriitor, este și actor, da, de comedie.

El singur și-a creat compania. Este un manager foarte bun, hai să nu-l mai numim comediant și să-l numim Domnul Președinte. Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție și este un om cinstit”, declara, la acea vreme, Carla’s Dreams.